tanalias 14 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 την βοηθεια σας να καταλαβω αν εχω ζευγαρι η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 14 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 την βοηθεια σας να καταλαβω αν εχω ζευγαρι η οχι. Βλέπεις συμπεριφορές ζευγαριού ή τίποτα ακόμη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanalias 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 μονο οτι δεν τα πανε και πολυ καλα μεταξυ τους.το ενα ειναι στην δεξια μερια του ενυδρειου και το αλλο στην αριστερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα μου δειχνουν και τα δυο αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα μου δειχνουν και τα δυο αρσενικα Συμφωνώ κι εγώ με τον Στράτο για αρσενικά μου φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanalias 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 αυτο εχω καταλαβει και εγω.μαλλον θα πρεπει να τα δωσω γιατι πιστευω οτι θα ειναι δυσκολο να βρω θυληκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος