Satum 12 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Mod note: Το θέμα αυτό είναι συνέχεια από εδώ Για αρχη εκανα ενα καφεδακι.... Μετα ξεκινησα να ξεχωριζω τα ξυλα και να βρω ποια βιδα παει με το σωστο ξυλο. Εφτιαξα πρωτα την βαση και μετα εκανα τα πλαγια ξυλα.... μετα εβαλα το επανω μετρος της βασης και τελος τα ντουλαπια... αλλα ολα αυτα δεν θα μπορουσα να τα κανω εαν δεν με βοηθουσε ο μαστορας (emmy) που μου ελεγε τα σταδια της κατασκευης... Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 12 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Είσαι άρχοντας! ωράιο το έπιπλο και το σκυλάκι , πάντως η γυάλα αν ήταν και είχε πρόβλημα θα το είχε βγάλει εως τώρα, άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μείνει τόσο, αλλά κάνε αυτό που νομίζει καλύτερο Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι άρχοντας! ωράιο το έπιπλο και το σκυλάκι , πάντως η γυάλα αν ήταν και είχε πρόβλημα θα το είχε βγάλει εως τώρα, άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μείνει τόσο, αλλά κάνε αυτό που νομίζει καλύτερο για να μπει το ενυδρειο στο δωματιο μου πρεπει πρωτα να φυγει το καλοριφερ το οποιο λογικα θα το βγαλω αυριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Να και φωτο απο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 12 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 κατι που παρατηρισα και δ ξερω αν παιζει ρολο....οι κονρες οι πλαστικες ειναι μαζι με το καπακι ετσι?αρα στην ουσια δ εχει κοντρες πανω....ειπες οτι εχει κατω,αυτες ειναι αρκετες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 κατι που παρατηρισα και δ ξερω αν παιζει ρολο....οι κονρες οι πλαστικες ειναι μαζι με το καπακι ετσι?αρα στην ουσια δ εχει κοντρες πανω....ειπες οτι εχει κατω,αυτες ειναι αρκετες? Ναι το κακο ειναι οτι και το καπακι ειναι κολημενο με το γυαλι και τις πλαστικες κοντρες.... εαν βαλω επιπλεον γυαλινες κοντρες επανω στο ενυδρειο θα χασω την εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 12 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το κακο ειναι οτι και το καπακι ειναι κολημενο με το γυαλι και τις πλαστικες κοντρες.... εαν βαλω επιπλεον γυαλινες κοντρες επανω στο ενυδρειο θα χασω την εγγυηση... πολύ ωραίος φαίνεται ο Κινέζος (και να μην ξεχνάμε ότι είναι Κινέζος!) καλογέμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 12 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το κακο ειναι οτι και το καπακι ειναι κολημενο με το γυαλι και τις πλαστικες κοντρες.... εαν βαλω επιπλεον γυαλινες κοντρες επανω στο ενυδρειο θα χασω την εγγυηση... Το θεμα ειναι αν ειναι ασφαλες ετσι το ενυδρειο χωρις κοντρες πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Το θεμα ειναι αν ειναι ασφαλες ετσι το ενυδρειο χωρις κοντρες πανω.... πιστευω πως δεν ειναι ασφαλες ετσι.... και θελει σιγουρα 2 με 3 κοντρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 12 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 πιστευω πως δεν ειναι ασφαλες ετσι.... και θελει σιγουρα 2 με 3 κοντρες γιατι δεν γραφεις τις διαστασεις και το παχος τζαμιων να δουμε τι θα πουν αυτοι που ξερουν απο κατασκευες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 12 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 ο Κινέζος είναι Κινέζος αλλά την δουλειά του την ξέρει Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο... έχεις δει στο φόρουμ πουθενά ότι Κινέζικο ενυδρείο άνοιξε; εγώ ιδιοκατασκευές διαβάζω να ανοίγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 γιατι δεν γραφεις τις διαστασεις και το παχος τζαμιων να δουμε τι θα πουν αυτοι που ξερουν απο κατασκευες? οι διαστασεις ειναι: 121χ43.3χ65 και παχος τζαμιου 8. Να ανοιξει δεν νομιζω απλα πιστευω οτι με τον καιρο θα κανει κοιλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 13 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 πανεμορφο! ..συνεχισεεεε εγω πιστευω δεν χρειαζονται κοντρες ...το καταστημα που τα πουλα προφανως δεν θα εισαι ο πρωτος που το δινει το συγκεκριμενο ενυδρειο λογικα δεν θα σου παρουσιασει προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 13 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 οι διαστασεις ειναι: 121χ43.3χ65 και παχος τζαμιου 8. Να ανοιξει δεν νομιζω απλα πιστευω οτι με τον καιρο θα κανει κοιλια.... μιλάς για τζάμι όχι για ξύλο ή κάποιο άλλο υλικό... ότι κοιλιά σου έκανε, σου έκανε τώρα που το γέμισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 13 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Άντε καλορίζικο Καλα το φιλτρο που εχει θα ελεγα οτι ειναι πολυ μουφα και σκεφτομαι να παρω της eheim το pro 3 2073 ή 2075... (μαλλον το 2075 θα παρω για καλυτερη ποη...) κανουν θορηβο αυτα??? Το λεω γιατι το ενυδρειο θα ειναι μεσα στο δωματιο μου....θα ακουω βουητο??? Να πάρεις το 2075 και μέσα στο ντουλάπι που θα το βάλεις, δεν θα ακούσεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Άντε καλορίζικο Να πάρεις το 2075 και μέσα στο ντουλάπι που θα το βάλεις, δεν θα ακούσεις τίποτα ωραια... και σημερα που πληρωθηκα λογικα θα αγορασω τον θερμοστατη και το φιλτρο.... Εχω μια αλλη ερωτηση η οποια ειναι η εξης.... υπαρχει Α/Ο που να μην ειναι ακριβη και να μην σπαταλα νερο??? θελω να το κανω με δισκους αλλα διαβασα οτι μπορει η Α/Ο να βγαλει 3-4 λιτρα "βρομικο" νερο για καθε ενα λιτρο "καθαρο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς αυτό είναι αναγκαίο κακό, υπάρχουν κάποια οικονομικά μοντέλα ρίξε μια ματιά στα καταστήματα του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 η σκληροτητα στην πολη μου ειναι στο 20.... και το ενυδρειο ειναι 340 λιτρα... εαν θελω να την κατεβασω στο 4 πρεπει να βγαλει μεχρι και 250 λιτρα καθαρου νερου.... και εαν σπαταλα 3-4 λιτρα τοτε 750 λιτρα..... ποιος θα πληρωσει τους λογαριασμους????? οεο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #19 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον σημερα καθαρισα το δωματιο και εβγαλα το καλοριφερ... (πολυ νερο ειχε μεσα και μου μαυρισε το πατωμα.... επισης τραβηξα το γραφειο και περιμενω πλεον τον θειο μου να ερθει να φτιαξει τις σωληνες απο το καλοριφερωστε να βαλω την βαση στο δωματιο.... Σκεφτομαι να κανω το ενυδρειο με δισκους αλλα οχι τωρα... απλα θελω να βαλω φοντο απο τωρα!!! τι χρωμα πρεπει να ειναι και θελω να μου πειτε εαν κανει το χαρτονι ή πρεπει να αγορασω αφισα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 14 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Ο φόντος είναι καθαρά υποκειμενική επιλογή, εμένα μου αρέσουν οι αφίσες τις οποίες μπορείς να τις κολλήσεις πάνω στο ενυδρείο με μιά ειδική κόλλα για τέτοια χρήση όπως είναι η ''sea view'' και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 14 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 ωραια... και σημερα που πληρωθηκα λογικα θα αγορασω τον θερμοστατη και το φιλτρο.... Εχω μια αλλη ερωτηση η οποια ειναι η εξης.... υπαρχει Α/Ο που να μην ειναι ακριβη και να μην σπαταλα νερο??? θελω να το κανω με δισκους αλλα διαβασα οτι μπορει η Α/Ο να βγαλει 3-4 λιτρα "βρομικο" νερο για καθε ενα λιτρο "καθαρο"... Φτηνή, οικολογική και για τα λίτρα σου, δύσκολο το βλέπω Εγώ είχα μια 50g για πόσιμο κι όταν αποφάσισα να την χρησιμοποιώ και για ενυδρειακή χρήση, απλά μετάνοιωσα. Πολύ ώρα για να μαζέψω λίγο νερό και παααρα πολύ πέταμα, καθώς κήπος κτλ δεν υπάρχει. Το πήρα απόφαση και κάποια στιγμή πήρα μια καινούρια με 2 μεμβράνες 150g(1000+l/24h) έκαστη. Μαζεύω περίπου 150 λίτρα στο 6ωρο και πρέπει να πετάω κοντά στα 200-220. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 14 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον σημερα καθαρισα το δωματιο και εβγαλα το καλοριφερ... (πολυ νερο ειχε μεσα και μου μαυρισε το πατωμα.... επισης τραβηξα το γραφειο και περιμενω πλεον τον θειο μου να ερθει να φτιαξει τις σωληνες απο το καλοριφερωστε να βαλω την βαση στο δωματιο.... Σκεφτομαι να κανω το ενυδρειο με δισκους αλλα οχι τωρα... απλα θελω να βαλω φοντο απο τωρα!!! τι χρωμα πρεπει να ειναι και θελω να μου πειτε εαν κανει το χαρτονι ή πρεπει να αγορασω αφισα???? άμα έχεις χρόνο και όρεξη κάνε ένα 3D φόντο από φελιζόλ,δες στο φόρουμ στην κατηγορία diy.Καμία σχέση με τις αφίσες και τα χαρτόνια!Πολύ πιο φυσικό οπτικό αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #23 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 άμα έχεις χρόνο και όρεξη κάνε ένα 3D φόντο από φελιζόλ,δες στο φόρουμ στην κατηγορία diy.Καμία σχέση με τις αφίσες και τα χαρτόνια!Πολύ πιο φυσικό οπτικό αποτέλεσμα δεν μπορω να φτιαξω γιατι πρωτον θα το κανω χαλια... και δευτερον δεν βγαινουν οι κοντρες για να το βαλω μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #24 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Λοιπον στις παρακατω φωτογραφιες αφαιρω το καλοριφερ απο την γωνια και επειτα βαζω την βαση του ενυδρειου... απο την αλλη βδομαδα λογικα θα αγορασω το φιλτρο και τον θερμοστατη.... απλα πρεπει πρωτα να βρω και να αγορασω βυθο... Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - Satum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #25 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Και αλλες φωτο απο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος