alexis 565 14 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Στο Avatar μου κάτω κάτω λέει <Προειδοποίηση (0%) > και έχει πέντε τετραγωνάκια.Προσπάθησα να βρώ τι σημαίνουν αυτά στούς όρους χρήσης αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να κάνω κάτι γι' αυτό?Ευμαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Προειδοποίηση ενός ή περισσοτέρων μελών (Warning) Ένα οι περισσότερα μέλη προειδοποιούνται από τους διαχειριστές εγγράφως και παράλληλα εμφανίζεται και στο προφίλ του χρήστη το ποσοστό προειδοποίησης όταν : • Όταν οι απαντήσεις του είναι ανάλογες «μηδενιστή». • Όταν είναι Είρων. • Όταν δεν έχει συμμορφωθεί σε απλές έγγραφες προσωπικές ενημερώσεις των διαχειριστών / συντονιστών. Επίπεδα Προειδοποίησης / Διαθεσιμότητας i. Με τρεις (3) προειδοποιήσεις το μέλος τίθεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου διαθεσιμότητα. ii. Εάν το μέλος προωθήσει ή δημοσιεύσει φωτογραφίες ή κείμενα τα οποία δεν του ανήκουν και δεν έχει έγγραφη άδεια από τον ιδιοκτήτη, τότε άμεσα τίθεται σε διαθεσιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Στο Avatar μου κάτω κάτω λέει <Προειδοποίηση (0%) > και έχει πέντε τετραγωνάκια.Προσπάθησα να βρώ τι σημαίνουν αυτά στούς όρους χρήσης αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να κάνω κάτι γι' αυτό?Ευμαριστώ. Aν θες να το ανεβασεις μπορω να σου δωσω συμβουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Aν θες να το ανεβασεις μπορω να σου δωσω συμβουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis 565 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτούς τους λόγους τους διάβασα κι εγώ αλλά επειδή δέν έχω κάνει τίποτα απ' 'ολα αυτά δέν τους κατάλαβα.Γ ράφτηκα σαν μέλος το 2009 αλλά επειδή μετά από λίγο καιρό διάλυσα το ενυδρείο μου δέν έχω και πολλές επισκέψεις στο site και σίγουρα δέν έχω υποπέσει σε τέτοια ατοπήματα.τέλος πάντων οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες για να διορθώσω το πρόβλημα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή ακριβώς δεν έχεις κάνει τίποτα, δεν έχεις καμία προειδοποίηση. Τι σε προβληματίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis 565 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Απλά την επισήμανση αυτή κάτω απο το Avatar μου δεν την είδα σε κάποιον άλλο και υπέθεσα ότι σημαίνει κάτι γι αυτό και έκανα την ερώτηση στο forum.Ωραία το θέμα διευκρινίστηκε και συγνώμη για την αναστάτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Απλά την επισήμανση αυτή κάτω απο το Avatar μου δεν την είδα σε κάποιον άλλο και υπέθεσα ότι σημαίνει κάτι γι αυτό και έκανα την ερώτηση στο forum.Ωραία το θέμα διευκρινίστηκε και συγνώμη για την αναστάτωση Το κάθε μέλος βλέπει μόνο το δικό του επίπεδο προειδοποίησης γι'αυτό δεν το βλέπεις σε κάποιο άλλο μέλος. Καμία αναστάτωση, καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Στο Avatar μου κάτω κάτω λέει <Προειδοποίηση (0%) > και έχει πέντε τετραγωνάκια.Προσπάθησα να βρώ τι σημαίνουν αυτά στούς όρους χρήσης αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να κάνω κάτι γι' αυτό?Ευμαριστώ. Τωρα που το αναφερες ,ειδα οτι και στο δικο μου εχει 0% Μαλλον εγω ειμαι κακο παιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος