stepol 14 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Έχω ένα ενυδρείο 63 λίτρα που παρουσιάζω εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55993 Θα ήθελα να προσθέσω φυτά προσκηνίου που να δίνουν την αίσθηση του γρασιδιού. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτε για τα είδη που υπάρχουν, ποιά είναι πιο δημοφιλή, ποια βρίσκονται ευκολότερα και ποιές είναι οι απαιτήσεις τους. Δεν έχω διοξείδιο -προς το παρόν- και ο φωτισμός είναι μια Τ8 15W. Το ύψος του ενυδρείου είναι 40 εκ. Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 εγω αντιθετως δεν χαιρομαι που θα σου πω πως με μια λαμπα μην σκεφτεσαι κανενος ειδους γκαζον η κατι τετοιο. φτιαξε αρχικα το φωτισμο σου,και αν γινεται με 2 τουλαχιστον τ5 και οχι τ8. αυτη ειναι η βαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 14 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 εγω αντιθετως δεν χαιρομαι που θα σου πω πως με μια λαμπα μην σκεφτεσαι κανενος ειδους γκαζον η κατι τετοιο. φτιαξε αρχικα το φωτισμο σου,και αν γινεται με 2 τουλαχιστον τ5 και οχι τ8. αυτη ειναι η βαση Στα 63 lt δεν καλύπτεται η απαίτηση 0,5watt/λίτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepol 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 φτιαξε αρχικα το φωτισμο σου,και αν γινεται με 2 τουλαχιστον τ5 και οχι τ8. αυτη ειναι η βαση υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει αρνητικά τα φυτά που χρειάζονται λιγότερο φως; στο καπάκι υπάρχει υποδοχή για μια λάμπα, υπάρχει κάποιο τοπικ στο φόρουμ σχετικά με το πως βάζουμε και δεύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος