Jump to content

Το μυστήριο λύθηκε

Recommended Posts

Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά του "Γιωργάκη" μας είναι φτωχά.. γι' αυτό χρησιμοποιεί το GOOGLE Translate.

Όταν λοιπόν κάποιος από τους σοφούς του, του είπε σαν σύνθημα στο προεκλογικό debate «λεφτά υπάρχουν» πήγε στο GOOGLE translator να δει τι σημαίνει στην μητρική του γλώσσα!

Ας ακολουθήσουμε τα βήματά του:

1. Πήγαινε στο GOOGLE translate (http://translate.google.com/)

2. Επέλεξε From Greek To English

3. Γράψε ''υπαρχουν λεφτα" με μικρά και χωρίς τόνους

4. Πάτησε Translate

5. Διάβασε τη μετάφραση στα δεξιά !!!

Eσύ μπορεί να το κλείδωσες όμως εμένα παραλίγο να με απολύσουν γιατί έχω πέσει κάτω και έχω πεθάνει απο τα γέλια....να σαι καλά ρε Νίκο... :):rasp::D:angry2::blink::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::(:hysterical::hysterical::hysterical:

Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά του "Γιωργάκη" μας είναι φτωχά.. γι' αυτό χρησιμοποιεί το GOOGLE Translate.

Όταν λοιπόν κάποιος από τους σοφούς του, του είπε σαν σύνθημα στο προεκλογικό debate «λεφτά υπάρχουν» πήγε στο GOOGLE translator να δει τι σημαίνει στην μητρική του γλώσσα!

Ας ακολουθήσουμε τα βήματά του:

1. Πήγαινε στο GOOGLE translate (http://translate.google.com/)

2. Επέλεξε From Greek To English

3. Γράψε ''υπαρχουν λεφτα" με μικρά και χωρίς τόνους

4. Πάτησε Translate

5. Διάβασε τη μετάφραση στα δεξιά !!!

εγω δεν καταλαβαινω βρε stormtrooper γιατι αυτη η ειρωνια για τον γιωργακη; :) τον μεγαλυτερο αντιεξουσιαστη-αναρχικο της ελληνικης ιστοριας;διαλυει την παιδια-υγεια-μεσαια ταξη-μικρομεσαιες επιχειρησεις-ενοπλες δυναμεις-μισθωτους-συνταξιουχους.

αρε μπακουνιν που εισαι να θαυμασεις τον γαπ.

τιμη και δοξα στον μεγαλυτερο αντιεξουσιαστη-αναρχικο τη ιστοριας.

καθε ιδεολογος αναρχικος επιβαλεται να εχει αφισα του γαπ στο δωματιο του.

Δεν παλεύεστε!!!

Ξανάνοιξα το θέμα και έκανα συγχώνευση με το part 2. Αν ξεφύγει το θέμα.... σας έφαγα :)

Tυχαία η μετάφραση; δέν νομίζω... τελικά όλους αυτούς που τους λέμε τρελλούς που ασχολούνται με συμπτώσεις, λεξάριθμους κτλ κτλ θα πρέπει να τους λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...