djtonyel 14 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλιμερα σε ολους αυτος ειναι ο καινουργιος ancistrus L-338 ειναι καφε με κιτρινες βουλες και πορτοκαλη γραμη στο ακρος της ουρας του.απο οτι φενεται οταν μεγαλονη χανη της κιτρηνες βουλες καπιες παραμενουν παντος πανεμορφο ancistrus με αλαγες χρωματον .ειναι απο βραζιλια και Rio Puraqequara . αγορασα ενα γκρουπ εξι ατομον ενα αρσενηκο ενα θηλικο και τα αλλα τεσσερα δεν ειμαι σιγουρος τα εχω δυο βδομαδες και ειδη εχω μια σπηλια γεματη μωρα ο αρσενηκος τα μουστακια του μεγαλουν αναποδα απο πανω προς τα κατω και ειναι σαν κερατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 14 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί σου γενννανε όλα εσένα.... Συγχαρητίρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 γιατη τους δινω την αγαπη μου ευχαριστω θα ανεβασω και φωτο απο την σπηλια με τα μωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYRO 14 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά, άντε και στα δικά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω ειναι πολυ σπανιο ειδος πιστευω οτι ειναι προτη φορα που ανεβενουν φωτο στο διαδικτιο απο αυτο το ειδος σιγουρα θα εχεις σιντομα νεα αυγα απο τι ειδα στην φωτο η θηλικια εναι φουσκομενη στην επομενη αλαγη νερου το νερο σου να ειναι λιγο παγομενο 23/24 βαθμους αστα καμια ωρα χορις θερμοστατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος