v_d_t 14 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 παιδια καλησπερα συγχωρεστε με για τυχον λαθη αλλα ειναι η πρωτη μου μερα στο forum και γενικα ειμαι καινουριος στο χωρο. εχω ενα ενυδρειο 60λτ και για καλη μου τυχη και περισσοτερο των ψαριων εψαξα στο internet πριν αγορασω ψαρια και λεω για καλη μου τυχη γτ μολις διαβασα σε συζητησεισ σας το κακο που πηγαινα να κανω τρελαθηκα θελω λοιπον τη βοηθεια σας τις συμβουλες σας και τις προτασεις σας οσο αφορα το τι ψαρια να παρω. σας ευχαριστω για το χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 14 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 στη θεση σου στα 60λιτρα θα εβαζα κανενα κοπαδακι cardinals. διαβασε για τις απαιτησεις τους στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 14 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς όρισες στο forum και στο χόμπυ γενικότερα! Πριν λοιπόν πάρεις ψαράκια, πρέπει να στρώσεις το ενυδρείο, έτσι ώστε να αναπτυχθεί η κατάλληλη βιολογία. Ξεκινά να διαβάζεις από εδώ για τον κύκλο του αζώτου: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Και μην διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_d_t 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος