Jump to content

Του Αγίου Βαλεντίνου

Recommended Posts

hearts-3d-graphic.gif

Χρόνια πολλά σε όσους το γιορτάζουν…

Πόσοι είμαστε ερωτευμένοι?.... για να δούμε !!!

:):rasp::D

Χρονια πολλα και απο εμενα σε ολους τους ερωτευμενους.

Ωχ σημερα ειναι;;;

Παλι καταναγκαστικα εργα θα εχουμε σημερα :angry2:

Πλακα κανω οσοι αγαπαμε να συνεχισουμε ετσι γιατι μονο αυτο μας εμεινε :rasp: Η ΑΓΑΠΗ :D

Θα τριξουν οι σουμιεδες σημερα :)

Ποτέ μου δέν πίστεψα σε αυτήν την γιορτή...χωρίς να σημαίνει πως είμαι εναντίων σε όσους την πιστεύουν...

ούτε κάν στις μητέρας του πατέρα ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή ούτε κάν και την ονομαστική μου...

λέω ευχαριστώ όταν μου εύχονται στην ονομαστική μου όμως δέν μπορώ να πώ ότι νιώθω ξεχωριστά εκείνη την μέρα...Ας είμαστε σε όλους τους συνανθρώπους μας σωστοί τις 364 ή 365 άν είναι δίσεκτο :) και την μία στην γιορτή τους ας μην τους πούμε χρόνια πολλά......Ελπίζω να μήν σας χάλασα την διάθεση... :rasp:

...οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτες

Έγινε επεξεργασία - krisos

Τελος ο Sotis δηλωνει .....

Αφιερωμενο σε ολους τους ερωτευμενους (Οδυσσέας Ελύτης)

Α βρε Krisos... μ αρέσει οι ποικίλα των ακουσμάτων σου !!!

Α βρε Krisos... μ αρέσει οι ποικίλα των ακουσμάτων σου !!!

OXAXAXA ....ειμαι η του υψους η του βαθους! :) λολ :rasp:

Αφιερωμένο... :)

Ποτέ μου δέν πίστεψα σε αυτήν την γιορτή...χωρίς να σημαίνει πως είμαι εναντίων σε όσους την πιστεύουν...

ούτε κάν στις μητέρας του πατέρα ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή ούτε κάν και την ονομαστική μου...

λέω ευχαριστώ όταν μου εύχονται στην ονομαστική μου όμως δέν μπορώ να πώ ότι νιώθω ξεχωριστά εκείνη την μέρα...Ας είμαστε σε όλους τους συνανθρώπους μας σωστοί τις 364 ή 365 άν είναι δίσεκτο :) και την μία στην γιορτή τους ας μην τους πούμε χρόνια πολλά......Ελπίζω να μήν σας χάλασα την διάθεση... :rasp:

:D:angry2::blink:

του αγιου βαλεντινου λεει σημερα.και τι εκανε ο βαλεντινος και τον εκαναν αγιο;τιποτα.απλα μια αλλη ανακαλυψη του μαρκετινγκ για να αγορασουμε λουλουδια κουκλακια που γραφουν i love gou και διαφορα αλλα τετοια.ποτε δεν καταλαβα τι πρεπει να γιορτασουμε αυτη την ημερα.

ελπιζω να μην εγινα δυσαρεστος σε οσους γιορταζουν.

Άμα αρχίσουμε το τι έκανε ο κάθε άγιος και πιάσουμε και θέματα θρησκείας... το χάσαμε το θέμα !!!... και το θέμα ήταν κατά πόσο νοιώθουμε ερωτευμένοι.

Το αν θα έπρεπε ή όχι να γιορτάζουμε μια ξενόφερτη μαρκετίστικη γιορτή είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ας το δούμε από την "ελαφριά" και ρομαντική πλευρά !!

xρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν.

Νίκος Kυριακάκης - Βαλεντίνος

Άμα αρχίσουμε το τι έκανε ο κάθε άγιος και πιάσουμε και θέματα θρησκείας... το χάσαμε το θέμα !!!... και το θέμα ήταν κατά πόσο νοιώθουμε ερωτευμένοι.

Το αν θα έπρεπε ή όχι να γιορτάζουμε μια ξενόφερτη μαρκετίστικη γιορτή είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ας το δούμε από την "ελαφριά" και ρομαντική πλευρά !!

:) Aπο την ''ελαφριά'' πλευρά λοιπόν...το

στην ομορφούλα μου και στα 2 μου πιτσιρικάκια που είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί τους... Έγινε επεξεργασία - costas21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...