Jump to content

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΥΤΕΥΣΗ

dimitris123456

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα θελω να κανω μια ερωτηση που ισως ακουστει λιγο αφελης αλλα εγω θα την κανω θελω να βαλω επιπλεον φυτα στο ενυδριο καμια ανουβια κανενα κερατοφυλλο δεν ξερω ακομη τι φυτο θα υπαρξει προβλημα που ειναι ηδη γεματο με νερο δηλ αναταραξη του βυθου βεβαια θα τα βαλω με προσοχη

υποστρωμα δεν εχω σκετο χαλικι

Καλησπερα στην παρεα θελω να κανω μια ερωτηση που ισως ακουστει λιγο αφελης αλλα εγω θα την κανω θελω να βαλω επιπλεον φυτα στο ενυδριο καμια ανουβια κανενα κερατοφυλλο δεν ξερω ακομη τι φυτο θα υπαρξει προβλημα που ειναι ηδη γεματο με νερο δηλ αναταραξη του βυθου βεβαια θα τα βαλω με προσοχη

υποστρωμα δεν εχω σκετο χαλικι

Όχι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αρκεί να φτέψεις με προσοχή και χωρίς να κάνεις άνω κάτω το βυθό.

Πάντως αυτά τα δύο που ανέφερες (και ειδικά η ανούμπια) δεν φυτεύονται αλλά δένονται πάνω σε ξύλα ή πέτρες. Το κερατόφυλλο μπορεί και να φυτευτεί αλλά καλύτερα είτε να επιπλέει είτε να δεθεί.

Το θέμα μεταφέρεται στα φυτεμένα

ναι το ξερω για την ανουβια θα φυτεψω μονο τις ριζες και οχι και τον κορμο

και αλλη μια ερωτηση εχω διαβασει κατα καιρους ντοματια σε ενυδριο ειναι η κανονικη ντοματια η αλλο ειδος και απλα λεγετε ετσι? ευχαριστω.

ναι το ξερω για την ανουβια θα φυτεψω μονο τις ριζες και οχι και τον κορμο

και αλλη μια ερωτηση εχω διαβασει κατα καιρους ντοματια σε ενυδριο ειναι η κανονικη ντοματια η αλλο ειδος και απλα λεγετε ετσι? ευχαριστω.

Hygrophila Difformis

ή corymbosa, polysperma

Έγινε επεξεργασία - Andreas301

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...