Jump to content

Βοήθεια.

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είναι η πρώτη μου γέννα. Η red crystal μου είναι έγκυος και εντός ολίγον ημερών θα έχουμε γεννητούρια. Σε μια ενίσχυση που έκανα στο ενυδρείο μου μια μέρα από crystal μπήκε στο σακουλάκι και ένα guppy νεογέννητο και το άφησα μέσα στο ενυδρείο τώρα είναι περίπου ένα εκατοστό. Η ερώτηση μου είναι εάν θα υπάρχει πρόβλημα με το μικρό guppy και τα αβγά τις crystal. Τι να κάνω; Να το βγάλω ή να το αφήσω μέσα; Να αναφέρω πως στο ενυδρείο υπάρχουν 4 crystal, 1 zebra nerite και το guppaki. Υπάρχει κάνα πρόβλημα με το zebra και τα αβγά; Ευχαριστώ για την ώρα σας.

Καλησπέρα φίλε μου,

Δεν είμαι σε θέση να σου δώσω την πιο αξιόπιστη απάντηση, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα περισσότερα ψαράκια θα αντιμετώπιζαν τα αβγά ενός άλλου ψαριού σαν λιχουδιά.. μόνο όμως αν τα εντώπιζαν (διαψεύστε με αν έχω λάθος).

Έχω την αίσθηση ότι η επικινδυνότητα έχει να κάνει και με την κάλυψη που υπάρχει στο ενυδρείο (φυτά κτλ.) και ειδικότερα αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γέννησης και φιλοξενίας νέων μικρών κατοίκων..

Για πιο συγκεκριμένη απάντηση στο θέμα σου και πιο εύστοχη για την περίπτωση σου, καλύτερα να απαντήσει κάποιος εμπειρότερος..

Καλά γεννητούρια!

Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου δόση μια σαφή απάντηση; Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις έναν πιο εύστοχο και συγκεκριμένο τίτλο θέματος για να σε προσέξουν. Αν δεν γίνεται επεξεργασία άνοιξε ένα νέο θέμα.

Τα μωρά γαριδάκια συνήθως γίνονται φαϊ για πολλά είδη ψαριών (ανάλογα και πώς έχουν μάθει τα ψάρια βέβαια).

Το ψαράκι που αναφέρεις που αναφέρεις ομως είναι μωρό, και στο μέγεθος που αναφέρεις (1εκ) δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Οκ ευχαριστώ astra. Θα το αφήσω μέσα και θα δω πως τα πάει με τα γαριδάκια όταν με το καλό γεννηθούν. Με το zebra nerite λες να έχω κανένα πρόβλημα;

Οκ ευχαριστώ astra. Θα το αφήσω μέσα και θα δω πως τα πάει με τα γαριδάκια όταν με το καλό γεννηθούν. Με το zebra nerite λες να έχω κανένα πρόβλημα;

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...