xlomoc 13 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Χερετε ... ειμαι απο θεσσαλονικι ... θα ιθελα να ρωτισο αν γινετε να προσθεσο μια ομορφι ριζα μεσα στο ενυδρειο μου απο ελια.. τονιζω πως ειναι ριζα ελιας οπως θα δειτε και στιν φοτο.. θα ιθελα να ακουσω αποψεις περι του θεματος και εφοσον κριθει οτι ειναι εφικτο να μπει μεσα θα ιθελα να μου πειτε λεπτομεριακος τιν διαδικασια αποστιρωσεις του!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 θα σου ελεγα να μην το επειχιρισεις............μπορει να μην συμβει τπτ αν ομος γινει........ το μπελα σου γυρευεις? μπορεις να την αποστηρωσεις.....και να την τοποθετησεις......αλλα εγω δεν θα το εκανα...... αν θελεις τη διαδικασια στη λεω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 θα σου ελεγα να μην το επειχιρισεις............μπορει να μην συμβει τπτ αν ομος γινει........ το μπελα σου γυρευεις? μπορεις να την αποστηρωσεις.....και να την τοποθετησεις......αλλα εγω δεν θα το εκανα...... αν θελεις τη διαδικασια στη λεω........... θα ιθελα να μου πεις τον λογο για μιν το επειχιρισω .... και αν γινετε τιν διαδικασια λεπτομεριακος.....( ολες οι γνωμες δεκτες περιμενω απαντισεις !!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39762 Διάβασε όλο το τοπικ και τα σχόλια των μελών, σε κάποιο σημείο γίνεται και αναφορά συγκεκριμένα για την ελιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39762 Διάβασε όλο το τοπικ και τα σχόλια των μελών, σε κάποιο σημείο γίνεται και αναφορά συγκεκριμένα για την ελιά. οκ ευχαριστω ψιλε? θα ιθελα να σε ρωτισω αναμεσα στα ---> βελανιδια , πλατανια, και οπιο αλλο ειπες πιο ειναι προτιμοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 13 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχω στο ενυδρειο μου πανω απο χρονο ξυλα ελιας και δεν υπυρξε το παραμικρο προβλημα. θα σου ελεγα να βαλεις στο ενυδρειο σου!!!!αρκει να ειναι ξερα,να τα ξεφλουδισεις και να προσεξεις να μην εχει τριματα(να φευγουν μικρα κομματακια) σε καποιο σημειο και βγουν στο νερο. εγω ταπερασα με καυτο νερο (ηταν μεγαλα για βρασιμο) και τα αφισα σε νερο κανα μηνα κοντα αλλαζοντας το νερο οταν ηταν αρκετα βρωμικο. Βεβαια και οταν τα βαλεις στο ενυδρειο θα δεις οτι θα βγαλουν λιγο καφε χρωμα αλλα θα φυγει με το καιρο. Επησης αν επιλεουν βρες τροπο να τα στερεωσεις και με το καιρο θα βουλιαζουν μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχω στο ενυδρειο μου πανω απο χρονο ξυλα ελιας και δεν υπυρξε το παραμικρο προβλημα. θα σου ελεγα να βαλεις στο ενυδρειο σου!!!!αρκει να ειναι ξερα,να τα ξεφλουδισεις και να προσεξεις να μην εχει τριματα(να φευγουν μικρα κομματακια) σε καποιο σημειο και βγουν στο νερο. εγω ταπερασα με καυτο νερο (ηταν μεγαλα για βρασιμο) και τα αφισα σε νερο κανα μηνα κοντα αλλαζοντας το νερο οταν ηταν αρκετα βρωμικο. Βεβαια και οταν τα βαλεις στο ενυδρειο θα δεις οτι θα βγαλουν λιγο καφε χρωμα αλλα θα φυγει με το καιρο. Επησης αν επιλεουν βρες τροπο να τα στερεωσεις και με το καιρο θα βουλιαζουν μονα τους. οκ φιλε ευχαριστω για τιν πλιροφορια ... εγω μαλλον δεν θα επιχειρισω ελιτσα φοβουμεθα xD ... αστο ετσι οπως ειναι το πολυ πολυ να παρω καμια πλατανοριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος