NAVY 13 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.yikers.com/video_fish_in_the_trunk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα εβαζα και την πεθερα μου μεσα και θα το εκλεινα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχ κοίτα κατάσταση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) ανετα..........εβαζα κ εγω τη δικια μου πεθερα χωρης ψαρακια ενωειτε.............και μαλιστα σε πισωκινητο αμαξι........και ολη την ωρα θα πηγενα με τις παντες................ για να καταλαβετε μου ελεγε οτι τα ψαρακια ειναι χρουσουζια.....και καταλαθος οταν ερχετε σπιτι μου με το κολο της θα τα εριχνε κατω.............οξοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχχαχαχα Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 ανετα..........εβαζα κ εγω τη δικια μου πεθερα χωρης ψαρακια ενωειτε.............και μαλιστα σε πισωκινητο αμαξι........και ολη την ωρα θα πηγενα με τις παντες................ Και μερικά πυράγχας θα συμπλήρωναν το σύνολο πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) σσσσσσσσχαχαχαχχαχαχαχ!!!!!!!!! σουπερ η ιδεα σου... και κανα ηλεκτροφορο χελι................ μερικα οπλισμενα ψαροντουφεκα πανω της.................. χαχαχαχαχαχχαχαχαχα Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 13 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 εχει λιγο χωρο και για τη δικη μου? ειναι αδυνατη απλα δε θελω να μαγαρισω το δικο μου πορτ παγκαζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) κοιτα εχω ενα επαγκελματικο,το διαθετο δωρεαν και μαλιστα κανω πολα δρομολογια............ αρκει να οδιγαω......χαχαχαχα θα της ξακανω ολες......μεχρι και βιβλιο μπορω να γραψωωωωωωωωωω Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 13 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα εχω ενα επαγκελματικο,το διαθετο δωρεαν και μαλιστα κανω πολα δρομολογια............ αρκει να οδιγαω......χαχαχαχα θα της ξακανω ολες......μεχρι και βιβλιο μπορω να γραψωωωωωωωωωω παρε και την δικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 θα κανω μαγαζι ρε μαγκες..........διαχειρηση πεθερων προς ανακυκλωση ε ρε και να μας ακουγανε τη λεμε.......εμενα η καλητερη μου μαζευτετες ολες μαζι........ και φωναχτεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν έχω πεθερά, αλλά και πάλι έχω κόσμο να χώσω εκεί μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν έχω πεθερά, αλλά και πάλι έχω κόσμο να χώσω εκεί μεσα! +1000 Εχω και εγωωωωω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 E ρε και να παρακολουθεί το φόρουμ καμία απο αυτές...................... γκρίνια και μουρμούρα dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 13 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 ναι τρεμο να μαθει τι λεω θα βγω και απ τη δυσκολη θεση............... αν και τα εχω πει ασε μωρε κανουμε 1-2-3ης τουσς μαλακες........εε!!!!!!!! χεσεμας κυρα μου νομιζεις αλλη ορεξει δεν εχω απο το να μου.................... μα τη αγαπη ειναι αυτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 E ρε και να παρακολουθεί το φόρουμ καμία απο αυτές...................... γκρίνια και μουρμούρα dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος