prs 13 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 το ενα μου σαλιγκαρι επιλεη πανω απο το νερο. γνωριζεται πια ειναι η αιτια ; / παιθανε και 1 πριν 2-3 μερες το βρικα με αδιο το κελιφος του ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 13 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 φίλε μου για να δεις αν πέθανε δεν έχεις παρά να το βγάλεις και να το διαπιστώσεις. Θα το καταλάβεις και από τη μυρωδιά. Πάντως για να ξέρεις, επειδή έχω κι εγώ τα ίδια στο ενυδρείο, κάποιες φορές -άγνωστο σε μένα για ποιό λόγο- επιπλέουν, αλλά μετά από 1-2 μέρες επανέρχονται και κυκλοφορούν κανονικά. Τώρα αν το δικό σου είναι πάνω από 2ήμερα στην επιφάνεια έλεγξέ το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prs 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 φίλε μου για να δεις αν πέθανε δεν έχεις παρά να το βγάλεις και να το διαπιστώσεις. Θα το καταλάβεις και από τη μυρωδιά. Πάντως για να ξέρεις, επειδή έχω κι εγώ τα ίδια στο ενυδρείο, κάποιες φορές -άγνωστο σε μένα για ποιό λόγο- επιπλέουν, αλλά μετά από 1-2 μέρες επανέρχονται και κυκλοφορούν κανονικά. Τώρα αν το δικό σου είναι πάνω από 2ήμερα στην επιφάνεια έλεγξέ το... σημερα το εκανε αυτο . ειναι ζωντανο αλλα δεν γνωριζω τι τρελα το επιασε ;p σε ευχαριστς πολυ GKAZI για την απαντηση σου =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 14 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Η επιπλευση, ειναι στην φυση ο τροπος των σαλιγκαριων να μετακινουνται. Οταν δεν υπαρχει πια αρκετη τροφη , οξυγονο ή καταλληλες συνθηκες στο σημειο οπου βρισκονται, αφηνονται να επιπλεουν ωστε να παρασυρθουν απο τα ρευματα σε αλλο σημειο του περιβαλλοντος τους. Το ιδιο κανουν ενστικτωδως και στο ενυδρειο μας οταν κατι τα ενοχλησει, υπαρχουν ρυποι ή δεν υπαρχει αρκετη τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prs 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Η επιπλευση, ειναι στην φυση ο τροπος των σαλιγκαριων να μετακινουνται. Οταν δεν υπαρχει πια αρκετη τροφη , οξυγονο ή καταλληλες συνθηκες στο σημειο οπου βρισκονται, αφηνονται να επιπλεουν ωστε να παρασυρθουν απο τα ρευματα σε αλλο σημειο του περιβαλλοντος τους. Το ιδιο κανουν ενστικτωδως και στο ενυδρειο μας οταν κατι τα ενοχλησει, υπαρχουν ρυποι ή δεν υπαρχει αρκετη τροφη. ευχαριστω Raven πολυ χρισημη πληροφορια μου εδωσες,, τωρα ειναι ενταξει. Το φαγητο που τους βαζω ειναι ταμπλετες και κατεψιγμενες γαριδουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος