Jump to content

αδειο ενυδρειο ~ 170 λιτρων

spyros-DH

Recommended Posts

καλημερα σε ολους !, εχω ενα ενυδρειο 170 περιπου λιτρων το οποιο για μια ακομα βδομαδα θα εχει ενα leopard gecko αλλα μετα την βδομαδα θα ειναι αδειο

το θεμα ομως δεν ειναι τι ψαρι να βαλω μεσα αλλα το οτι το ενυδρειο εχει 1-2 ρογμες στον πατο και νομιζω 1-2 τρυπουλες που εχει φυγει η σιλικονει

γιαυτο και ειχα βαλει σαυρα στην αρχη αλλα τωρα που θα μεινη αδειο λεω να παω για 1 ακομα ενυδρειο!

η ερωτιση μου ειναι αν υπαρχει καποιος απο εσας που να μπορει να το επισκευαση η να το δει και να μου πει τι να κανω?

αν θελετε photo θα μπορω να ανεβαισω σε μια βδομαδα γιατι τωρα ειναι μεσα η σαυρα!

γεμισε το ολο με νερο και δες απο που χανει... μετα αδιασε το ολο και στεγνωσε το και κολα το με ενυδριακη σηλικονη και ξαναδοκημασε το... ελπιζω να βοηθησα

το θεμα ειναι και το ραγισμα στον πατο αλλα επειδη εχει 2 κοματια γυαλια στον πατο δεν ξερω αν ειναι στο πανω η στο κατω -.-

τοτε καλο ειναι να φυγει ολος ο πατος και να ξανακοληθει.. μονο με μια χοντρι φαλτσετα θα τα καταφερεις και προσεξε μην εχεις κανενα ατυχημα..

τοτε καλο ειναι να φυγει ολος ο πατος και να ξανακοληθει.. μονο με μια χοντρι φαλτσετα θα τα καταφερεις και προσεξε μην εχεις κανενα ατυχημα..

α οκ ευχαριστω

να σε ρωτισω αμα κολαγα απλα ενα τσαμι πανω απο τον πατο θα εκανα τιποτα?

Βαλε μια φωτο να δουμε τι γινεται.Προσοχη μεγαλη,αν δεν ειδσαι σιγουρος για την ασφαλεια του μην το λειτουργησεις μεσα στο σπιτι.

Το θεμα μεταφερεται στην αναλογη θεματικη ενοτητα.

Βαλε μια φωτο να δουμε τι γινεται.Προσοχη μεγαλη,αν δεν ειδσαι σιγουρος για την ασφαλεια του μην το λειτουργησεις μεσα στο σπιτι.

Το θεμα μεταφερεται στην αναλογη θεματικη ενοτητα.

φωτο σε μια βδομαδα γιατι τορα εχει μεσα την σαυρα και το υποστρομα της !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...