antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερώτηση.χΘΕς Βράδι έβγαλα την αεραντλία που είχα στο φυτευμένο μου εκανα καλά ή να την ξαναβάλω πίσω να δουλεύει;Χαραχτηριστικά ενυδρείου έχει αριστερα στο προφίλ μου.....παρακαλώ τα φώτα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 13 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερώτηση.χΘΕς Βράδι έβγαλα την αεραντλία που είχα στο φυτευμένο μου εκανα καλά ή να την ξαναβάλω πίσω να δουλεύει;Χαραχτηριστικά ενυδρείου έχει αριστερα στο προφίλ μου.....παρακαλώ τα φώτα σας.... Καλα εκανες και την εβγαλες,γιατι οταν δουλευει διοχνει το CO2 απο το νερο το οποι χρειαζονται τα φυτα! καλημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλα εκανες και την εβγαλες,γιατι οταν δουλευει διοχνει το CO2 απο το νερο το οποι χρειαζονται τα φυτα! καλημερα! Mάλιστα δεν νομίζω να εχω το βραδυ που κλείνουν τα φώτα έλειψη οξυγόνου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα!αν εχεις αναταραξη στην επιφανεια απο το φιλτρο σου δεν εχεις κανενα προβλημα με το οξυγονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Καλημερα!αν εχεις αναταραξη στην επιφανεια απο το φιλτρο σου δεν εχεις κανενα προβλημα με το οξυγονο! Απλά ρωτάω γιατί παρατήρησα τα γκαπάκια να ανεβαίνουν κοντά στην επιφάνεια και λέω μην έχω θέμα εκεί....Αναταραξη εχω καλή... Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - antonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε κάνοντας χρήση την μηχανή αναζήτησης που σου παρέχει το forum, θα μπορούσες να βρεις αρκετά ίδια θέματα και να βρεις απάντηση π.χ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...%ED%F4%EB%E9%E1 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...%ED%F4%EB%DF%E1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε κάνοντας χρήση την μηχανή αναζήτησης που σου παρέχει το forum, θα μπορούσες να βρεις αρκετά ίδια θέματα και να βρεις απάντηση π.χ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...%ED%F4%EB%E9%E1 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...%ED%F4%EB%DF%E1 Ευχαριστώ να είσαι καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 13 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλά έκανες και την έβγαλες αλλά να έχεις πάντα το νου σου στα ψαράκια για εαν ανεβαίνουν ψηλά ΚΑΙ αναπνέουν γρήγορα! τα γκαπυ είναι συνηθησμένο να κινούντε και στην επιφάνεια του νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλά έκανες και την έβγαλες αλλά να έχεις πάντα το νου σου στα ψαράκια για εαν ανεβαίνουν ψηλά ΚΑΙ αναπνέουν γρήγορα! τα γκαπυ είναι συνηθησμένο να κινούντε και στην επιφάνεια του νερού Mόλις γυρισα απο οικογενειακή βόλτα και εχασα ενα γκάπι.Έκανα 15% αλλαγή νερού και πρόσθεσα SERA BIO NITRIVEC KAI TETRA EASY BALANCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Mόλις γυρισα απο οικογενειακή βόλτα και εχασα ενα γκάπι.Έκανα 15% αλλαγή νερού και πρόσθεσα SERA BIO NITRIVEC KAI TETRA EASY BALANCE Καμμία συμβουλή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 13 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλα εκανες και την εβγαλες,γιατι οταν δουλευει διοχνει το CO2 απο το νερο το οποι χρειαζονται τα φυτα! καλημερα! ειναι αληθεια αυτο? ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 ειναι αληθεια αυτο? ξερει κανεις? Aπο οτι διαβαζω και εγω πρέπει να είναι αλήθεια τελικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος