Zorba_The_Freak 4 Οκτωβρίου 2006 #26 Share 4 Οκτωβρίου 2006 Χρυσόψαρα???? Γιατί χρυσόψαρα???? Γιατί δεν κάνεις στρώσιμο με αμμωνία???? Είναι πολύ εύκολο και πολύ καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agalenia 5 Οκτωβρίου 2006 #27 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Πάντως παιδιά κι εγώ αν είχα ένα 400lt θα έβαζα σκαλάρια και από κει και πέρα κάποια σμηνόψαρα που να συμβιώνουν καλά μαζί τους. Οι δίσκοι είνα πάρα πολύ ωραίοι αναμφίβολα αλλά πιστεύω ότι για να τους ευχαριστηθείς αλλά να ευχαριστηθούν κι εκείνοι πρέπει να έχεις ακόμα μεγαλύτερο ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis potamianos 7 Οκτωβρίου 2006 Author #28 Share 7 Οκτωβρίου 2006 Στρονω με αμμωνια. Αποριες 1. στα 400 λ εβαλα 30 mg αμμωνια και εχω πανω απο 5 mg/lt στο τεστ αμμωνια 2. πρεπει καθε μερα να βαζω αμμωνια????? 3.η να περιμενω,,,, μηπως εβαλα μεγαλη ποσοτητα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 7 Οκτωβρίου 2006 #29 Share 7 Οκτωβρίου 2006 θα περιμένεις Μετά από 2-3 μέρες ξαναμέτρα και άν εχει πέσει ξαναρίχνεις να ξαναπάει περίπου στο 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 7 Οκτωβρίου 2006 #30 Share 7 Οκτωβρίου 2006 Στρονω με αμμωνια. Αποριες 1. στα 400 λ εβαλα 30 mg αμμωνια και εχω πανω απο 5 mg/lt στο τεστ αμμωνια 2. πρεπει καθε μερα να βαζω αμμωνια????? 3.η να περιμενω,,,, μηπως εβαλα μεγαλη ποσοτητα???????? Διαβασε ΕΔΩ να παρεις μια ιδεα. Οτι θελεις εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος