linaki2807 12 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 geia sas i8ela na kanw kati erwthseis gt prosfata ksekinhsa na asxoloume epeidh phra 2psarakia black moor ... ta exw peripou 2-3 meres k ta exw latrepsei... ta exw mesa se ena mikro enidreio 20 litrwn.. suntoma omws 8a parw ena megalutero gt ein arketa mikro... to provlhma einai oti phgainw mia fora tn evdomada sto eksoxiko mu gia treis meres... exw k ekei enidreio alla adio .. i8ela na rwthsw an peirazei auth i suxnh metafora ta psarakia kai kata poso ta epireazei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς ήρθες Κάνε έναν κόπο και γράψε ξανά το μήνυμα σου με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί έτσι είναι δύσκολο να διαβαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linaki2807 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 )) ηθελα να κανω κατι ερωτησεις γιατι προσφατα ξεκινησα να ασχολουμαι επειδη πηρα 2 ψαρακια black moor ... τα εχω περιπου 2-3 μερες και τα εχω λατρεψει... τα εχω μεσα σε ενα μικρο ενυδρειο 20 λιτρων... συντομα ομως θα παρω ενα μαγαλυτερο γιατι ειναι αρκετα μικρο... το προβλημα ειναι οτι πηγαινω μια φορα την εβδομαδα στο εξοχικο μου για 3 μερες... εχω κ εκει ενυδρειο αλλα αδειο.. ηθελα να ρωτησω αν πειραζει αυτη η συχνη μεταφορα τα ψαρακια και κατα ποσο τα επιρεαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 12 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 καλος ηρθες..... αν ενοεις οτι θα λειπεις καθε 3 ημερες και θα ειναι μονα τα ψαρακια δεν τρεχει τπτ,αν ομος ενοεις οτι θα τα πηγενοφερνεις.........ουτε που να σου περναει απτο μυαλο... καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 12 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Οποσδήποτε η πολύ συχνή μεταφορά θα τους δημιουργήσεις πρόβλημα, αλλά για ποιό λόγο θες να τα παίρνεις στο εξοχικό; Πάντως μπορείς να τα αφήνεις άνετα για 3 μέρες μόνα τους, επίσης μπορείς να προσαρφμόσεις μια αυτόματη ταίστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linaki2807 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδιαα .. για οτιδηποτε αλλο θα ρωτησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts