irongud 12 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 εχθες βουτηξαν στο ενυδρειο μου 8 ροδοστομοι , 3 zebra danio και 4 Corydoras sterbai. οι μετρησεις ειναι καλες αμμωνια και νο2 0 και ελαχιστα νιτρικα κατω απο 10. την ωρα που πεσαν ολα καναν σαν τρελα με τα τετρα να καθονται στο βυθο μαζεμενα σε μια γωνια. σημερα που τα ειδα κοπαδιασαν ολα μαζι ροδοστομοι και ζεβρακια και κοβουν βολτες παντου αν και μολις περναω μπροστα παθαινουν εναν πανικο αλλα το εχω πετυχει πολλες φορες σε νεο ψαρι δε με ανυσυχει. αυτο που με κανει να απορω ειναι τα στερμπαι. καθονται ελαχιστα στο βυθο δεν τον σκαλιζουν σχεδον καθολου και ανεβοκατεβαινουν σε ολο το υψος του ενυδρειου με εμφανη εκνευρισμο. ειναι τυπικο σημαδι στρες? αναμενεται να φυγει συντομα? μπορω να κανω κατι για να βοηθησω? εριξα λιγο αντιχλωριο μεσα εχθες οταν εριξα τα ψαρακια γιατι οπως λεει καταπολεμαει το στρες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. το μονο πλασμα που κατοικει το βυθο ειναι τα 2 kuhli loach αλλα δε τα εχω δει καθολου εξω για να πω οτι τρομαζουν τα στερμπαι . ιδεες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 13 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 ετσι κάνουν τις πρωτες μέρες!!! μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος