George1 12 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω τον Aiolo γιατι σημερα εκανε το reefaki μου πραγματικα πανεμορφο... Μου εδωσε ricordea yuma, μανιταρια, polyps, και ζωανθους... Δεν χρειαζεται να πει κανεις τιποτα αλλο ελπιζω καποια στιγμη να ειμαι και εγω σε θεση να χαριζω frags. Thanks again Aiolos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω τον Aiolo γιατι σημερα εκανε το reefaki μου πραγματικα πανεμορφο... Μου εδωσε ricordea yuma, μανιταρια, polyps, και ζωανθους... Δεν χρειαζεται να πει κανεις τιποτα αλλο ελπιζω καποια στιγμη να ειμαι και εγω σε θεση να χαριζω frags. Thanks again Aiolos!!! Αυτά είναι τα καλά του χόμπι μας.Να βοηθάει ο ένας τον άλλον.Σου εύχομαι κάποια στιγμή να κάνεις και εσύ το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Θεωρω δεδομενο πως οποιοσδήποτε συμφορουμητης ζητησει τη βοηθεια μας, εμεις θα είμαστε παρόν να τον βοηθησουμε!! Νομιζω πως όποτε εχει ζητηθει αυτό έχει ήδη γινει και θα συνεχισει να γινεται!! Θυμαμα καποια φαση ειχαμε στησει και ξεστησει 5 ενυδρεία σε 7 μερες!! Επαναλαμβανω πως οποτε και όποις μας το ζητησει εμεις θα είμαστε εκει να τον βοηθησουμε!! Και δε μιλαω ως συντονιστης, αλλα ως χομπιστας!! Γιατι πρωτα το χομπι!!! Αυτα ειναι τα καλα του χομπι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος