Jump to content

Που να βρω πλαστική λίμνη στην Κύπρο?

no_one

Recommended Posts

Παιδιά ελπίζω να μην έχω βάλει σε λάθος κατηγορια το post..

Ψάχνω να βρω πλαστικές λίμνες για εξωτερικό χώρο για τον κήπο μου.

Μήπως ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να βρω ?

Επειδη αυτη τη στιγμη βρισκομαι Κύπρο, εκανα μια γύρα σε όλα τα μεγαλα καταστηματα.

Ακομα και στα DIY καταστηματα.

Δεν πήρα κατι το ματι μου. Μονο κατι δεξαμενες καλσσικες.

Απο κει και πέρα μπορεις να φτιαξεις μια με λάινερ. Από οσο ξέρω έρχεται η εταιρία σπιτι σου, μετραει το τι έσκαψες.. και σου φτιαχνει λάινερ.

Ήθελα να κάνω μια υπερυψωμένη λίμνη με ξύλινο σκελετό.

Το έψαχνα βασικά και για να έκανα μια με λάινερ.. αλλα σε εν μεγάλο petshop που ρώτησα μου είπε για SERRA liner και ήταν εξωφρενικά παραλογη η τιμή.Απλησίαστη και δεν το διερευνώ καν το εδεχόμενο με τέτοιες τιμές.

Έχω δει σε μερικές οικοδομές κάτι μαύρα τεραστια δοχεία που το έχουν και αναμιγνύουν μπετόν .. ίσος αυτά κάνουν για pond.. δεν έχω δει όμως πουθενά μέχρι στιγμής..

Αν όχι αυτά τουλάχιστο ένα κανονικό pond pvc πλαστικό .. αλλα δεν βρίσκω ..αυτό είναι το θέμα.

Ρωτα εκει που εχει λάινερ για πισινα. Επικοινωνησε αν θες και με τον yiannossavva που εχει ήδη κατασκευασει με λαινερ μια λιμνη και μενει Λευκωσια....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=19211&hl=

Εχεις σκεφτει να την κανεις με μπετον??

Έστειλα pm και περιμένω.

Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία .. μου λείπει κιόλας η τεχνική κατάρτιση.. επόμενος θα είναι ευκολότερο και πιο γρήγορο..

Υπάρχει κανένας οδηγός για pond από μπετόν ? ίσος να το σκεφτώ αν ήξερα πως γίνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...