ARIS F 11 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Σημερα πεθαναν δυο apple snails ετσι ξαφνηκα! Δεν εκανα κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και ολες οι παραμετροι μου ειναι πολυ καλες,τα εχω απο τον Σεπτεμβρη. εδω ειναι και η παρουσιαση μου, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51267 το μονο που εχει αλλαξει ειναι σταδιακα το gh που εχει παει στο 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Σημερα πεθαναν δυο apple snails ετσι ξαφνηκα! Δεν εκανα κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και ολες οι παραμετροι μου ειναι πολυ καλες,τα εχω απο τον Σεπτεμβρη. εδω ειναι και η παρουσιαση μου, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51267 το μονο που εχει αλλαξει ειναι σταδιακα το gh που εχει παει στο 14. Απο που καταλαβες οτι πεθαναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ηταν ανοιχτα και ηταν σαν να εχουν χυθει απο το κελυφος τους. Επισης τα ετρωγαν οι αμανο μου! Η μονη αλλαγη που σκεφτηκα οτι εχω κανει τελευταια,ειναι οτι εβαλα 2 melanoides απο το μικρο μου ενυδρειο οπου ζουν μονο σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 12 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ο τροπος θανάτου που αναφέρεις συνήθως έχει σαν αίτιο την δηλητήριαση! Σιγουρα οι μετρήσεις σου είναι καλές; Αμμωνία μετράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι μιλαμε για μηδενικη αμωνια μηδενικα NO2 και 10 μολις τα NO2,η θερμοκρασια σταθερη ακομα και στις αλλαγες καθως τωρα τον χειμωνα χρησιμοποιο θερμοστατη και στο βαρελι προετοιμασιας. Επειδη και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου εριξα toxivec διπλη ποσοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος