GXSARA 11 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό, Αφρική Λίμνες, Αφρική ποτάμια, Αμαζόνιος, Νότια Αμερική γενικά, Ασία - Ωκεανία, Δίσκοι, Κρύου νερού, Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου, άλλη κατηγορία) αμαζονιος Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):1*40*60 Συνολικά Λίτρα:240 μικτα Sump (λίτρα): οχι Οργανισμοί Φυτά:σε ολο το μηκος και το πλατος του φυτα cryptocorine wentti tropica καμια 25 ριζες 1 anubia , 1 valliseneria ,valliseneria nana ,1 Crinum thaianum σαν κρεμμυδι που ειναι και κερατοφυλλο Ψάρια:6 σκαλαρια,3 blue goyrami, 1 pleco Άλλα είδη:μηλοσαλιγκαρα Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μπλε σκουρο Πέτρες:οχι Ξύλα:2 ριζες μαγκρουβ Άλλα διακοσμητικά :ναυαγιο Υπόστρωμα:οχι Βυθός:χαλικι μαυρο ψιλο και βοτσαλακια απο την θαλλασα Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 τ5.μια λευκη και μια για τα φυτα,φωτισμος με led 2 σειρες του μετρου με θερμο φωτισμο και ροοστατη,moonlight μπλε με ροοστατη Διάρκεια φωτισμού:18:00-23:00 κυριος φωτισμος, 10:50-01:00 led λευκα24:50-03:00 moonlight Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:2036 eheim eco pro 300 γεματο βιολογια Θέρμανση/ Ψύξη:300 watt jbl,και αλλους 2 ρεζερβα,4 80αρια ανεμηστηρακια κατασκευη delta66.με κοντρολερ Λίπανση:φλουρις οποτε το θυμηθω Παροχή CO2:οχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: αεραντλια λειτουργει τις ωρες του κυριου φωτισμου Διατροφή:ταισμα μια φορα την ημερα με ποικιλια τροφης καταψυγμενα που εχει διαφορα μεσα 1 φορα την εβδομαδα flakes,spiroulina....κ.α. Παράμετροι pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):δεν εχω τεστ Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4):δεν εχω τεστ Μέση Θερμοκρασία (°C):26,5-27 Συντήρηση Αλλαγές νερού: καθε 2 βδομαδες 40% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: 1 φορα το μηνα και αμα σκουπα βυθου. Φωτογραφίες: Βίντεο: Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 11 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 (edited) [/b]Φυτά:σε ολο το μηκος και το πλατος του φυτα cryptocorine wentti tropica καμια 25 ριζες 1 anubia , 1 valliseneria ,valliseneria nana ,1 Crinum thaianum σαν κρεμμυδι που ειναι και κερατοφυλλο Υπόστρωμα:οχι Βυθός:χαλικι μαυρο ψιλο και βοτσαλακια απο την θαλλασα Ερώτηση πάνω στα άνωθεν: Φυτά χωρίς υπόστρωμα μπορούν να μπούν?Έχω ακούσει ότι είναι απαραίτητο. Βοτσαλάκια από τη θάλλασα,σε ενυδρείο τροπικών?Τί διεργασία τους έκανες πρίν τα βάλεις? Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2011 - Nikitas79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 11 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Φυτά μπαίνουν κανονικά και χωρίς υπόστρωμα αλλά είναι αναγκαία η χρήση ταμπλετας ή λιπάσματος για τα φυτά, τώρα τα βοτσαλάκια με ένα βράσιμο μάλλον είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Υποστρωμα δεν εχω ταμπλετες δεν εχω βαλει ποτε. υγρο λιπασμα βαζω 5μλ οποτε το θυμηθω.το ενυδρείο τρεχει ενα χρονο με αυτον τον βυθο.αλλαγες εχουν γινει στο ντεκορ πολλεσ φορες.τα βοτσαλα εχουν πλυθει 5-6 φορες με νερο.χωρις χημικα και καθολου βρασιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 εμενα μου αρεσει, το ναυαγειο θα αλλαζα μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 εμενα μου αρεσει, το ναυαγειο θα αλλαζα μονο +1 το ναυάγιο το χαλάει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρεσει φιλε το ενυδρειο σου! Εγω θα εβγαζα το ναυαγειο και θα εβαζα καποια ωραια πετρα στη θεση του και θα αλλαζα το χαλικι με αμμο,αφου δεν εχεις και υποστρομα θα ηταν μια χαρα!Αυτα βεβαια ειναι προσωπικη γνωμη!Παντως μου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος