Jump to content

Χωρισμα ενυδρειου

marios.liberis

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους Αφρικανους.

Εχω ενα ενυδρειο το οποιο θελω να χωρισω σε 2 μερη . Στο ενα μερος (μεχρι να στηθει το νεο μου ενυδρειο και να γινει λειτουργικο ) θα μπουν 4 μικρες φροντοζες . Θελω την γωμη-ιδεες σας για τον τροπο που μπορω να το χωρισω . Τα φροντοζακια θα ειναι περιπου 3 εκατοστα

Ευχαριστώ

Καλησπερα σε ολους τους Αφρικανους.

Εχω ενα ενυδρειο το οποιο θελω να χωρισω σε 2 μερη . Στο ενα μερος (μεχρι να στηθει το νεο μου ενυδρειο και να γινει λειτουργικο ) θα μπουν 4 μικρες φροντοζες . Θελω την γωμη-ιδεες σας για τον τροπο που μπορω να το χωρισω . Τα φροντοζακια θα ειναι περιπου 3 εκατοστα

Δωσε μας διαστάσεις και για τα δυο ενυδρεία!

Οι φροντόζες μπαίνουν σε μεγάλα ενυδρεία(ανω των 500λιτρων) και σε ομάδες των 6+ (λιαν επιεικώς).

Δεν μπορω να καταλάβω για ποιό λογο θες να χωρίσεις το υπάρχον ενυδρείο στη μέση :thumbup:

Κανε υπομονή στησε τωρα αυτό και οταν ετοιμαστεί το αλλο βάζεις τις φροντόζες . :thumbup:

Υ.Γ.Δεν εχει σημασία αν οι φροντόζες είναι 3 ή 7 εκατοστά σημασία εχει οτι θελουν χώρο για να αναπτυχθούν.

Έγινε επεξεργασία - PRINCE

Το ενυδρειο στο οποιο θα ζησουν οι φροντοζες ειναι μηκους 1,8μ και υψους 60 .Ειναι vision και το πλατος στο max του ειναι 60cm.

O λογος που αναφερω το μεγεθος των ψαριων ειναι ωστε η λυση που θα προταθει να ειναι τετοια ωστε να μην μπορουν τα ψαρια να περασουν στο αλλο μερος του ενυδρειου.Αναζητω την καλυτερη λυση γιατι τελος της εβδομαδας θα εχω τις φροντοζες και πρεπει να υποστηριξω τα ψαρακια μου με τον υφισταμενο εξοπλισμο.Δεν ειναι ευκολο να βρεθουν :thumbup:

Το νεο ενυδρειο θα ειναι το RIO 240 . Θα φιλοξενησει τα αλλα μου ψαρια (Mbuna )

Προς το παρον θα μπουν 3 frontozes .Prince καλο το κοπαδι των 6 αλλα προς το παρον θα μπουν 3 .Ο λογος που ξεκιναω ετσι με το συγκεκριμενο ειδος ειναι οικονομικος αλλα και πρακτικος εφοσον αυτα τα ψαρακια δεν βρισκονται ευκολα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα κι από μένα.. :)

Πρίν λίγες μέρες παρήγγειλα ένα τέτοιο διαχωριστικό αλλά αντί για πλεξιγκλάς ζήτησα γυαλί,

είναι πολύ πιο οικονομικό.Αποτελείται από 2 τζάμια 1 κάθετο και 1 για βάση(σαν ανάποδο Τ),

ουσιαστικά θα πατάει πάνω στο χαλικάκι που έχω για υπέδαφος.

Έχει 15 τρύπες πάνω των 8 χιλιοστών για την κυκλοφορία του νερού και μου κόστισε μόνο 10€..

Έγινε επεξεργασία - Futzo

Καλησπερα συν-χομπιστες Αφρικανοι.

Θα παω αυριο να δω και για πλεξιγκλας και για γιαλι.Ειχα σκεφτει και την ιδεα της σιτας αλλα μαλλον θα προχωρισω με τον τροπο που προτεινετε.

Θα υπαρξει ενημερωση καθως και παρουσιαση μολις μπουν τα ζαιρακια μου !!!

Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...