Jump to content

Εισιτήρια για Accept

Recommended Posts

Θέλω 2 Εισιτήρια για Accept επειδή δεν πρόλαβα να αγοράσω και τελείωσαν.... :thumbup::thumbup:

Όποιος έχει αγοράσει και για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πάει στο live ας μου πει και τα αγοράζω εγώ.

Συγνώμη για το ξεκάρφωτο θέμα αλλά είναι ανάγκη!!! :buttrock:

Δεν τους έχεις δει??? Θα λείπει το "κεφτεδάκι"... Και το "κεφτεδάκι" είναι όλα τα λεφτά! :thumbup:

Αν μάθω τίποτα από τριγύρω θα ενημερώσω :thumbup:

:thumbup::thumbup::buttrock:

Φίλε Νίκο αν μου βρεις άκρη για εισιτήρια τι να πω....???

Αν είσαι και εσύ στο live θα σε κεράσω ένα τελάρο μπύρες!!!

Δεν ξέρεις τι έχω να ακούσω από την κοπέλα μου έτσι και δεν βρω... :buttrock:

Και χωρίς το "κεφτεδάκι" πιστεύω θα είναι δυνατό live

Αλλιώς θα πάω την Κυριακή έξω από το Gagarin στις 5 που πουλάνε ότι έχει μείνει από την προπώληση...

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα βρω.

Έγινε επεξεργασία - coffeman

αν δεν καταφερεις να βρεις πηγαινε στη συναυλια το πιθανοτερο ειναι οτι ολο και καποιος θα δινει καποιο περισσευομενο εισιτηριο, φοβαμαι ομως οτι θα ειναι αρκετοι αυτοι που δεν καταφεραν να παρουν!

Απ'όσο ενημερώθηκα εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από Gagarin την ημέρα της συναυλίας. Περί εξάντλησης, απ'όσο μου είπαν, κανένας λόγος.

Εγώ δεν θα είμαι. Τους είχα δει το 2005 (αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς πλέον έχω δει τις περισσότερες μπάντες μου με ενδιέφεραν και πλέον είμαι "δύσκολος" στις επιλογές μου. :thumbup: Πάντως δεν αποκλείεται να με ξεσηκώσουν και να σκάσω... Θα δείξει!

Και με την ευκαιρία...

ΥΓ: Πότε δεν βρήκα κοπέλα που να γουστάρει Metal ρε γαμώ το... Μέχρι rock φτάνανε :thumbup:

Απ'όσο ενημερώθηκα εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από Gagarin την ημέρα της συναυλίας. Περί εξάντλησης, απ'όσο μου είπαν, κανένας λόγος.

Εγώ δεν θα είμαι. Τους είχα δει το 2005 (αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς πλέον έχω δει τις περισσότερες μπάντες μου με ενδιέφεραν και πλέον είμαι "δύσκολος" στις επιλογές μου. :hysterical: Πάντως δεν αποκλείεται να με ξεσηκώσουν και να σκάσω... Θα δείξει!

Και με την ευκαιρία...

ΥΓ: Πότε δεν βρήκα κοπέλα που να γουστάρει Metal ρε γαμώ το... Μέχρι rock φτάνανε :thumbup:

εισιτηρια υπαρχουν στο gagarin αλλα ειναι λιγα!οσοι θελουν να παρουν θα πρεπει να πανε νωρις. η αληθεια ειναι οτι πριν ακουσω το τελευταιο δισκο ουτε γω θα το σκεφτομουν να παω να τους δω, θα ελεγα τα φαγαν τα ψωμια τους, ας δουμε κατι αλλο. ομως εβγαλαν ΔΙΣΚΑΡΑ :thumbup::thumbup::buttrock: και απ οτι εψαξα το setlist που παιζουν αυριο θα ναι ενα τρελο heavy metal party :buttrock:

κοπελες που ακουν ροκ αλλα και μεταλ πλεον υπαρχουν παρα πολλες, τις βλεπεις σε καθε συναυλια και σε καθε συναυλια ειναι και πιο πολλες (δεν μιλαω για τις κλασικες μπετονιερες που υπαρχαν παντα) ασε που ειναι και τα καλυτερα κοριτσια σαν χαρακτηρες

ΥΓ: Πότε δεν βρήκα κοπέλα που να γουστάρει Metal ρε γαμώ το... Μέχρι rock φτάνανε :)

Άστε να πάνε :rasp:

Άστε να πάνε :D

Το θέμα δεν είναι να γνωρίσεις μια κοπέλα που ακούει Rock / Heavy και να ντύνετε ανάλογα ... γιατί πολλές το κάνουν για να δείξουν και μετά το γυρνάνε στο Γαβ Γαβ!!!

Αλλά να είναι, να σκέφτεται και να ζει... "Rock"

να έχει "το μυαλό μέσα στο κεφάλι" να έχει χρυσάφι χαρακτήρα και να μπορείς να την εμπιστευτείς στο 100%

Εγώ είμαι πολύ τυχερός που την γνώρισα και είμαστε μαζί 4 και.. χρόνια! :)

"αρκετά ανοίχτηκα... :rasp:

post-8853-1297687853_thumb.jpg

2 Video ανεβασμένα από μένα

Από την Χθεσινή συναυλία των Accept

Sorry για την ανάλυση αλλά το κινητό μου είναι low budget... :angry2:

:):rasp::D

Επίσης μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτό που γίνεται σε κάθε συναυλία που πάω...

"Οι Ψηλοί πάνε πίσω και οι... "μέτριου ύψους μπροστά!!!" Έλος πια!!! :blink::hysterical::hysterical:

1,70 μέσος όρος ύψους και βλακείες... εγώ είμαι 1,74 και μπροστά μου όλοι ήταν πάνω από 1,80

:hysterical::hysterical::hysterical:

Έγινε επεξεργασία - coffeman

Εγώ δεν θα είμαι. Τους είχα δει το 2005 (αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς πλέον έχω δει τις περισσότερες μπάντες μου με ενδιέφεραν και πλέον είμαι "δύσκολος" στις επιλογές μου. :angry2: Πάντως δεν αποκλείεται να με ξεσηκώσουν και να σκάσω... Θα δείξει!

Και με την ευκαιρία...

ΥΓ: Πότε δεν βρήκα κοπέλα που να γουστάρει Metal ρε γαμώ το... Μέχρι rock φτάνανε :rasp:

ρε παιδια οι accept χωρις τον udo;

φαγητο χωρις αλατι ειναι.

αυτο το πραγμα παντως που γινεται, να θυμουνται την ελλαδα στα τελιωματα τους ολοι, εμενα με εκνευριζει αφνταστα.

που ηταν oi accept την δεκαετια του 80'ς που μεσαουρανουσαν;(μονο οι iron maiden ειχαν ερθει το 89 νομιζω στη φιλαδελφεια)

τοτε δεν υπηρχε η ελλαδα για αυτους.

παρολα αυτα εμεις τους αγαπαμε ειδικα το fast as a shark ειναι υμνος.αν και οι βασιλιαδες ειναι οι manowar. :D:)

στη χθεσινη συναυλια περασα τοσο καλα που o udo μου λειψε ελαχιστα. παλια και νεα τραγουδια παιχτηκαν αψογα απο τη μπαντα.

τωρα οσο αφορα τις συναυλιες τα τελευταια χρονια εχουμε παρα πολλες επισκεψεις και απο συγκροτηματα που καποτε θεωρουσες αδιανοητο να δεις στην Ελλαδα (black sabbath, kiss, zz top, ac/dc, aerosmith κτλ). γνωμη μου ειναι οτι με την πολυ μεγαλη μειωση πωλησεων στα cd λογω του οτι πλεον ολοι τα κατεβαζουν απο το ιντερνετ, τα συγκροτηματα βγαινουν σε περιοδειες και σε χωρες που δεν ειχαν επισκεφτει ποτε

στη χθεσινη συναυλια περασα τοσο καλα που o udo μου λειψε ελαχιστα. παλια και νεα τραγουδια παιχτηκαν αψογα απο τη μπαντα.

τωρα οσο αφορα τις συναυλιες τα τελευταια χρονια εχουμε παρα πολλες επισκεψεις και απο συγκροτηματα που καποτε θεωρουσες αδιανοητο να δεις στην Ελλαδα (black sabbath, kiss, zz top, ac/dc, aerosmith κτλ). γνωμη μου ειναι οτι με την πολυ μεγαλη μειωση πωλησεων στα cd λογω του οτι πλεον ολοι τα κατεβαζουν απο το ιντερνετ, τα συγκροτηματα βγαινουν σε περιοδειες και σε χωρες που δεν ειχαν επισκεφτει ποτε

+1 :)

Και σε χώρους - Μαγαζιά που δεν είχαν επισκεφτεί. (και όχι στάδια...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...