bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας φίλοι μου μήπως ξέρετε αν υπάρχει αυτό το ψάρι στην Ελλάδα και αν μπαίνει σε 54λ;;; Ευχαριστώ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας φίλοι μου μήπως ξέρετε αν υπάρχει αυτό το ψάρι στην Ελλάδα και αν μπαίνει σε 54λ;;; Ευχαριστώ, υπάρχει αλλά όπως ολα τα tetra καλό ειναι να ειναι κοπαδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχει αλλά όπως ολα τα tetra καλό ειναι να ειναι κοπαδάκι. που υπάρχει; τα λίτρα είναι οκ και αν ναι πόσα μπαίνουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 11 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Τα ψαράκια αυτά καλό θα είναι να διατηρούνται σε ομάδα τουλάχιστον 6, τώρα στα λίτρα σου πιστεύω 6 με 8 το πολύ, με κάθε επιφύλαξη, καλό είναι να ακούσεις και άλλες γνώμες από πιο έμπειρους. Με την προυπόθεση ότι θα είναι το μόνο έιδος. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Τα ψαράκια αυτά καλό θα είναι να διατηρούνται σε ομάδα τουλάχιστον 6, τώρα στα λίτρα σου πιστεύω 6 με 8 το πολύ, με κάθε επιφύλαξη, καλό είναι να ακούσεις και άλλες γνώμες από πιο έμπειρους. αν έχεις καλη φιλτρανση μπορεις να τα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 και εγώ για το ελάχιστο 6 σκέφτομαι αλλά ξέρετε που να βρω;;;;;;; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 το φίλτρο είναι (νομίζω) fanfilter 1 (το ενυδρείο είναι φίλου μου) Μέσα έχει μόνο σφουγγάρι και σκέφτόμαστε να κόψει το μισό και να βάλει siporax mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 11 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 που υπάρχει; τα λίτρα είναι οκ και αν ναι πόσα μπαίνουν;;; τα εχω δει σιγουρα σε πετ σιτυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Θεσσαλονίκη υπάρχουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 11 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 αν εχει πετ σιτυ μπες και ρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά έχει pet city η Θεσσαλονίκη ;;; ΑΠΟ ΌΤΙ βλέπω δεν αλλα από το iPod δεν τα βγάζω τα γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά έχει pet city η Θεσσαλονίκη ;;; ΑΠΟ ΌΤΙ βλέπω δεν αλλα από το iPod δεν τα βγάζω τα γράμματα ξεκίνα με τηλέφωνα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Έχω δει στη Θεσσαλονίκη τέτοια ψαράκια, αλλά σκόρπια. Δλδ 2-3 σε κάποιο ενυδρείο μαζί με άλλα ψαράκια. Αριθμός που δεν είναι ικανοποιητικός για να κάνεις ένα κοπαδάκι 6 τουλάχιστον ατόμων, πράγμα πολύ σημαντικό. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος, αλλά με βάση αυτά που έχω διαβάσει δε θα το έβαζα σε αυτά τα λίτρα. Θέλει χαμηλό pH για να δείξει στο έπακρο τα χρώματα του και κοπάδι για να αναδείξουν και τα χρώμα τους και την ιδιαίτερη συμπεριφορά τους αλλά και την μείωση της επιθετικότητας μεταξύ τους. Ενημερωτικά, υπάρχουν τρία διαφορετικά αλλά παρόμοια είδη : http://www.seriouslyfish.com/kb.php?t=ps&s=palmeri Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2011 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #14 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Εχω διαβ'ασει ότι θέλουν ph 5-7.8 ισχύει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 fishbase : εύρος pH: 5.0 - 8.0; εύρος dH: 5 - 19 . . . σε ομάδες των 5 ή περισσότερων ατόμων, ελάχιστο μέγεθος ενυδρείου 80 cm fishprofiles : εύρος pH: 5.0 - 7.5 Hardness : Soft to medium: εύρος dH 5.0 - 20.0, Ενυδρείο: 60 cm για μια σωστή ομάδα seriouslyfish : εύρος pH: 5.0 to 7.5, σκληρότητα: 1 to 12°H, ενυδρείο όχι μικρότερο από 60cm x 37.5cm x 30cm - 70 litres. Φυσικά αποφεύγουμε τα άκρα και βαδίζουμε κάπου στη μέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολυ αλλα αποφασίσαμε να μην το βάλει(τουλάχιστον στην αρχη) επειδή τα λίτρα είναι οριακά Και πάλι ευχαριστώ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 12 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολυ αλλα αποφασίσαμε να μην το βάλει(τουλάχιστον στην αρχη) επειδή τα λίτρα είναι οριακά Και πάλι ευχαριστώ πολυ Τι θα βάλει τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρει ακόμα και υπάρχουν πολλά υποψήφια όπως: neon tetra glow light tetra tanichthys albonubes tateurndina ocellicauda από την οικογένεια των microrasboras,boraras κ.α. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος