vasilios 11 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 εκανα το λαθος κ εβαλα στο ενυδρειο μου πιζα χωρις να τιν βρασω αλλα τιν ξεπλυνα αρκετα με καυτο νερο.. τωρα μου εκανε το νερο καφετη...ποσο θελει για να φιγει εβαλα κ ανθρακα στο φιλτρο μου γιατι ξερω πως βοηθαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 εκανα το λαθος κ εβαλα στο ενυδρειο μου πιζα χωρις να τιν βρασω αλλα τιν ξεπλυνα αρκετα με καυτο νερο.. τωρα μου εκανε το νερο καφετη...ποσο θελει για να φιγει εβαλα κ ανθρακα στο φιλτρο μου γιατι ξερω πως βοηθαει. με τις αλλαγές του νερου σιγά - σιγά θα φύγει το χρώμα. τι ρίζα ειναι ? απο πετ την πήρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 με τις αλλαγές του νερου σιγά - σιγά θα φύγει το χρώμα. τι ρίζα ειναι ? απο πετ την πήρες ? [/quo ναι απο πετ οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος