JDP 25 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2005 Για καμία ωρίτσα ακόμα θα είμαι στο chat. Όσοι πιστοί προσέλθετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 26 Σεπτεμβρίου 2005 Author #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2005 Και σήμερα μέσα. Από τώρα και όσο αντέξουμε. Άλλωστε βλέπετε πλέον και στην πρώτη σελίδα του πόρταλ ποιος είναι μέσα στο chat. Τι κάθεστε λοιπόν ελάτε να τα πούμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 27 Σεπτεμβρίου 2005 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 Βρε παιδιά μου ''ζητάει'' όνομα χρήστη και κωδικό, τα βάζω και πάλι τίποτα... Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 27 Σεπτεμβρίου 2005 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 βασίλη πολύ πιθανόν να φταίει καποιος παράξενος χαρακτήρας (π.χ. ;, :,$ ή ακόμα και παρένθεση) στο password σου. Αν το password είναι εντάξει τότε μπορεί να φταίνε τα Ελληνικά στο όνομα χρήστη κάτι το οποίο όμως θα δοκιμάσω και θα σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 27 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 οκ σε ευχαριστώ, θα αναμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 27 Σεπτεμβρίου 2005 Author #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! Όσοι έχετε σαν όνομα Χρήστη Ελληνικούς χαρακτήρες παρουσιάζει πρόβλημα το CHAT και δεν σας αφήνει να συνδεθείτε!!!! Βασίλη δυστηχώς νομίζω σε κάλυψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 27 Σεπτεμβρίου 2005 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 Και τώρα τι μέλει γενέσθε?? Να αλλάξω το name μου? Γίνετε αυτό? Πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 27 Σεπτεμβρίου 2005 Author #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 Και τώρα τι μέλει γενέσθε?? Να αλλάξω το name μου? Γίνετε αυτό? Πως? 1641[/snapback] Στείλε μου pm με τον νέο nickname στα αγγλικά που θέλεις να έχεις και η αλλαγή σου θα γίνει άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Σεπτεμβρίου 2005 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 Και τώρα τι μέλει γενέσθε?? Να αλλάξω το name μου? Γίνετε αυτό? Πως? 1641[/snapback] Εντός της ημέρας ελπίζω ότι θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα.Μόλις έχω νεώτερα θα σου στείλω π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 27 Σεπτεμβρίου 2005 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ jim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 28 Σεπτεμβρίου 2005 #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2005 Όλα είναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος