skamanakos 10 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε ενυδρειο 120 λιτρων τι επιλογες ψαριων εχω απο κιχλιδες Αφρικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς τον στην Αφρική,ποιές είναι οι ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Στην ταγκανικα θα εισαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Το ενυδρειο ειναι 100 30 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Στην ταγκανικα θα εισαι μια χαρα Για πες μας και ποιές Ταγκανίκες εννοείς για να βοηθήσουμε τον φίλο μας στα 120 λίτρα Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Το ενυδρειο ειναι 100 30 45. Αγαπητέ φίλε θα πας όπως ελέχθει πιο πάνω σε κιχλίδες Ταγακνίκας αλλά για να το εξειδικεύσουμε το πράγμα θα μπορούσες να πας σε ενα ζευγάρι brichardi για παράδειγμα ή κοχυλόψαρα σε συνδυασμό με ενα ζευγάρι julidochhomis ή άλλο παράδειγμα leleupi.Κάνε ενα κόπο και κοίτα λίγο ανάλογα θέματα στην Αφρική επίσης κοίτα και το ενυδρείο που βγήκε πρώτο στον διαγωνισμό της Αφρικής. Σίγουρα και άλλοι φίλοι θα γραψόυν και άλλους συνδυασμούς ψαριών.Το ενυδρείο σου έχει δυνατότητες βάσει του μεγέθους του να φιλοξενήσεις ενδιαφέροντα ψαράκια. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Για πες μας και ποιές Ταγκανίκες εννοείς για να βοηθήσουμε τον φίλο μας στα 120 λίτρα Ο φιλος μας πιστευω οτι θα μπορουσε να βαλει κοχυλοψαρα η Julidoxromis,αλλα καλυτερα θα μας τα πειτε εσεις Κυριε Σωκρατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Απο αυτα που μου προτεινετε τα leleypi μου αρεσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Απο αυτα που μου προτεινετε τα leleypi μου αρεσαν. Μονα τους πρεπει να τα βαλω η μπορω να βαλω και καποιο αλλο ειδος? Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - skamanakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Μονα τους πρεπει να τα βαλω η μπορω να βαλω και καποιο αλλο ειδος? Αυστηρά μόνα τους γιατί είναι ψάρι που δεν αστειεύεται. Θα πάρεις 4,5 μικρά και μεγαλώνοντας θα αρχίσεις να ξεχωρίζεις το φύλο τους με βάση την συμπεριφορά τους. Τα επιπλέον αρσενικά θα τα δεις διωγμένα στις πάνω γωνίες του ενυδρείου. Τότε θα κάνεις το εξής. Αν ο κυρίαρχος αρσενικός σου δεν κάθεται φρόνιμος και βγάζει πολύ επιθετικότητα, βγάζεις αυτόν και κρατάς τον δεύτερο αρσενικό στην ιεραρχία. Επίσης αν δεις ότι τα θηλυκά μεταξύ τους δεν τσακώνονται, κρατάς παραπάνω από ένα θηλυκό. Γενικά είναι ψάρι με προσωπικότητα που δεν ξέρεις πόσο άγριο θα σου βγει. Έχει όμως πολύ ενδιαφέρον και έχει πολύ όμορφο χρώμα και θα το ευχαριστηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα εριχνα μια ματια και στα julidochromis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος