Jump to content

γαριδα μεσογειου

Recommended Posts

παιδια να ρωτησω κατι ???

αν βαλλω μια γαριδα περιπου 3cm απο την δικη μας θαλασσα που επιασα θα παθει τιποτα ο ζωντανος βραχος μου και γενικα οτι αλλο ζωντανω υπαρχει μεσα ???? απαντιστε πριν κανω πατατα???? την εχω ετοιμη να την ριξω μεσα

Το πιο λογικό είναι να πάθει κάτι η γαρίδα που θα ρίξεις μέσα, αλλά αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος.. Τι γαρίδα έπιασες? Βάλε κ μια φώτο αν μπορείς...

τετοια ειναι...

[/quoteΣε πολυ μικρο ψαρακι μπορει να κανει επιθεση και να το φαει παντος γενικα δεν ενοχλει ειναι παρα πολυ ανθεκτικες και τρεφονται με υπολυματα τροφης , φλεικς,αλγη και γενικα ειναι καθαριστες

σε ευχαριστω πολυ με εφτιαξες τωρα... :thumbup: την εβαλα μεσα :thumbup: τιν φοτο την βρικα στο google αλλα ειναι ιδια και στο μεγεθος ....

Με τα κοράλια δεν τα πάνε καλά και πολλές φορές τρέφονται από αυτά.

κοραλια δεν θα βαλλω...θελει $$$$ και εγω δεν εχω....διστυχος :thumbup: εγω φοβαμε να μην με καταστρεψει τον ζοντανο βραχο και τους μικρο οργανισμους που εχει επανω πχ σκουλικια και turbo σνειλσ και αλλα και ειδικα αυτα τα δυο

Έγινε επεξεργασία - abou

από το βράχο θα τρέφεται

δε μπορεί να καταστρέψει τη ικανότητα του σαν βιολογικό φίλτρο, αν αυτό σε ανησυχεί

η γαριδα μου παιδια εχει αυγα!!!!! τι κανω τωρα???τιν αφινω μεσα η την βγαζω????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...