abou 10 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να ρωτησω κατι ??? αν βαλλω μια γαριδα περιπου 3cm απο την δικη μας θαλασσα που επιασα θα παθει τιποτα ο ζωντανος βραχος μου και γενικα οτι αλλο ζωντανω υπαρχει μεσα ???? απαντιστε πριν κανω πατατα???? την εχω ετοιμη να την ριξω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 10 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Το πιο λογικό είναι να πάθει κάτι η γαρίδα που θα ρίξεις μέσα, αλλά αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος.. Τι γαρίδα έπιασες? Βάλε κ μια φώτο αν μπορείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 τετοια ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 10 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 τετοια ειναι... [/quoteΣε πολυ μικρο ψαρακι μπορει να κανει επιθεση και να το φαει παντος γενικα δεν ενοχλει ειναι παρα πολυ ανθεκτικες και τρεφονται με υπολυματα τροφης , φλεικς,αλγη και γενικα ειναι καθαριστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ με εφτιαξες τωρα... την εβαλα μεσα τιν φοτο την βρικα στο google αλλα ειναι ιδια και στο μεγεθος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Με τα κοράλια δεν τα πάνε καλά και πολλές φορές τρέφονται από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) κοραλια δεν θα βαλλω...θελει $$$$ και εγω δεν εχω....διστυχος εγω φοβαμε να μην με καταστρεψει τον ζοντανο βραχο και τους μικρο οργανισμους που εχει επανω πχ σκουλικια και turbo σνειλσ και αλλα και ειδικα αυτα τα δυο Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - abou Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 από το βράχο θα τρέφεται δε μπορεί να καταστρέψει τη ικανότητα του σαν βιολογικό φίλτρο, αν αυτό σε ανησυχεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 η γαριδα μου παιδια εχει αυγα!!!!! τι κανω τωρα???τιν αφινω μεσα η την βγαζω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος