Medico 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #26 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Μια μικρή αλαγή... πώς σας φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Φεβρουαρίου 2011 #27 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ φυσικο το αποτελεσμα, ωραιος. Περιμενω ομως να το δω στο συνολο, εκει θα δειξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #28 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 ¨Εκανα μια μικρή πρόοδο.. κόλλησα τη δεξιά πλευρά του background!!!! Οι φωτογραφίες είναι χάλια αλλά νομίζω ότι και πάλι θα σας φανεί ωραίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 1 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 1 Μαρτίου 2011 Νιώθω μοναξιά σε αυτό το θέμα... Ρε παιδιά κανείς δεν έχει άποψη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 2 Μαρτίου 2011 #30 Share 2 Μαρτίου 2011 μπραβο παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Μαρτίου 2011 #31 Share 2 Μαρτίου 2011 Ωραία το πας,το τελικό αποτέλεσμα περιμένουμε που πιστεύω οτι θα είναι αστέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Μαρτίου 2011 #32 Share 4 Μαρτίου 2011 Δεν είσαι μόνος. Το πας πολύ καλά! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 9 Μαρτίου 2011 Author #33 Share 9 Μαρτίου 2011 Πριν λίγο τελείωσα το βάψιμο των δύο τελευταίων κοματιών. Το βράδυ αν όλα πάνε καλά θα τα κολλήσω! Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε και μία δημοσκόπηση με θέμα... Πιστεύεις ότι θα μείνει μέσα στο νερό το background του Medico; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 9 Μαρτίου 2011 Author #34 Share 9 Μαρτίου 2011 Μερικές φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Μαρτίου 2011 #35 Share 9 Μαρτίου 2011 μου αρεσει παρα πολυ! το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η μεσαια πετρα που φενεται ψέυτηκη... ειναι πολυ τετραγωνισμενη... καταλαβα τη θελεις να κανεις με αυτην αλλα η γνωμη μου ειναι να την κανεις πιο φυσικη.. φιλικα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 9 Μαρτίου 2011 Author #36 Share 9 Μαρτίου 2011 Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Αυτό το κομάτι δεν μου βγήκε... Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό το κομάτι που δεν θα κολληθεί είναι ένα είδος καπακιού το οποίο θα βγάζω όταν θέλω να κάνω κάτι στο θερμοστάτη ή στην εισαγωγή του φίλτρου... περιμένω την έμπνευση και θα το αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 11 Μαρτίου 2011 Author #37 Share 11 Μαρτίου 2011 Η γυάλα γέμισε με νερό και μέχρι στιγμής όλα είναι στη θέση τους. Τώρα θα περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 12 Μαρτίου 2011 Author #38 Share 12 Μαρτίου 2011 Όλα είναι μέσα στο νερό ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Μαρτίου 2011 #39 Share 12 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως οταν θα μπει αμμος δυο πετρες και ο φωτισμός θα γινει πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 12 Μαρτίου 2011 #40 Share 12 Μαρτίου 2011 Noμίζω σιγουρεύτηκες πλέον οτι δεν επιπλέουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Μαρτίου 2011 Author #41 Share 13 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως οταν θα μπει αμμος δυο πετρες και ο φωτισμός θα γινει πολύ καλό! Ναι έτσι νομίζω και γω αλλά δεν βιάζομαι. Noμίζω σιγουρεύτηκες πλέον οτι δεν επιπλέουν Μπααά άστο κάνα δυο μέρες ακόμα... Μην μας βρει καμιά συμφορά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Μαρτίου 2011 Author #42 Share 13 Μαρτίου 2011 Day#2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος