Medico 10 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Σε μία γυάλα 250 λίτρων αποφάσισα να κάνω μία απόπειρα για κατασκευή βράχων από φελιζόλ. Τα βράχια θα είναι κολημένα στα δύο πλαινά τζάμια στο πίσω και κάποια κάτω και πάνω στις κόντρες. θα σας δείξω κάποιες φωτογραφίες από τη δεξιά πλευρά να μου πείτε τη γνώμη σας. Επειδή δεν τα έχω βάλει ακόμα στο ενυδρείο τα κόλησα με λίγη ταινία στο ντουλάπι της κουζίνας για να είναι πιο εύκολο να το δούμε. Οι διαστάσεις της γυάλας είναι 100*50*50... Πείτε καμια γνώμη.... Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - Medico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Δωσε καμια φωτο της βιοτοπικης κουζινας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι κάνω λάθος με τις φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες... Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - Medico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Ο συνολικός χώρος που απαιτείτε από τα προς αποστολή αρχεία είναι μεγαλύτερος από τον διαθέσιμο. Παρακαλώ ελατώστε τον αριθμό ή το μέγεθος των συνημμένων. Τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Πρεπει να μικρινεις το μεγεθος της φοτο σε 800-600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Πρεπει να μικρινεις το μεγεθος της φοτο σε 800-600 Πως το κάνουμε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το κανω απο το fotoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 ωραιος! προσεξε την ανοση! θελει καλο κολημα κατω και πισω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 13 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίος! Προσοχή και στα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχτές προχώρησα με το πρώτο κομάτι της πλάτης. Την άνοση δεν την πολυφοβάμαι για να πω την αλήθεια. Από υλικά πιστεύω ότι εκτός απο φελιζόλ και ενυδρειακη συλικόνη θα χρησιμοποιήσω το τσιμέντο της durostik. Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα ούτε με τα υλικά. έβαλα και το Photoshop οπότε κάτι θα κάνω και με τις φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχτές προχώρησα με το πρώτο κομάτι της πλάτης. Την άνοση δεν την πολυφοβάμαι για να πω την αλήθεια. Από υλικά πιστεύω ότι εκτός απο φελιζόλ και ενυδρειακη συλικόνη θα χρησιμοποιήσω το τσιμέντο της durostik. Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα ούτε με τα υλικά. έβαλα και το Photoshop οπότε κάτι θα κάνω και με τις φωτογραφίες. η ανωση ηταν το μοναδικο που με προβληματισε... αναγκαστηκα να κολησω ολη την πλατη κατω με αφρο πολυερθανης και να το τσιμενταρο ξανα απο μεσα... να φανταστεις πως αν το ειχα μεσα σε μια λιμνη ολη την πλατη και ανεβενα ολοκληρος επανω, θα με κρατουσε χωρις να βουλιαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 η ανωση ηταν το μοναδικο που με προβληματισε... αναγκαστηκα να κολησω ολη την πλατη κατω με αφρο πολυερθανης και να το τσιμενταρο ξανα απο μεσα... να φανταστεις πως αν το ειχα μεσα σε μια λιμνη ολη την πλατη και ανεβενα ολοκληρος επανω, θα με κρατουσε χωρις να βουλιαξει... Μάλιστα... Τότε θα πω ότι την άνοση δεν την πολυφοβαμαι... ακόμα!!! Τι διαστάσεις είχε αυτή η πλάτη; φωτογραφίες: και σε λίγο μία με το καινούργιο κομάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 180χ70 ! εδω θα παρεις μερικες ιδεες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=55997&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #15 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) 180χ70 ! εδω θα παρεις μερικες ιδεες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=55997&hl= Φίλε KOYMAN η κατασκευή σου ήταν πηγή έμπνευσης για μένα και χωρίς παρεξήγηση σκοπός μου είναι να κάνω κάτι καλλήτερο από σένα... Ελπίζω να καταλαβαίνεις το ύφος μου... Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - Medico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Να και οι φωτό από το πρώτο κομάτι της πλάτης. Τις έβγαλα λίγο σκοτεινές για να φανεί η λεπτομέρεια... Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - Medico Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 το ελπιζω! εγω μπορω να πω πως το εκανα πολυ βιαστηκα και εχει χασει αρκετα.. η αλγη καληψε της ατελειες ομως.. μην βιαστεις.. απολαυσε το και καντο σιγα σιγα. μετα το durostick 5-6 πυχτα χερια περασμα προτηνω να κολησεις με σιλικονη μερικα σημεια με την αμμο που θες , αν σου αρεσει βεβαια.. καλη επυτυχεια σου ευχομαι! α! μπορεις να βαλεις και καποιο μικρο ξυλο να πεταγεται απο μεσα απο της πετρες! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ! Ναι αυτό με τα ξύλα είναι καλή ιδέα... Να ρωτήσω... Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω της αποχρώσεις στο τσιμέντο; δηλαδή σε κάποια σημεια να είναι πιο σκούρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 με το durostick θα σου δωσει και εναν γαλακτοποιητη. θα σου πει την αναλογια που θα ριχνεις. αν βαλεις περισσοτερο θα ανοιγει το χρωμα του. ετσι τηα μπορεσεις στα πρωτα χερια να το κανεις σκουρο παντου και μετα απο πανω θα φτιαξεις ενα με πιο πολυ γαλακτοποιητη και θα ειναι πιο ανοιχτοχρωμο. ο γαλακτοποιητης ειναι για να αποκτησει μια ελαφρος ελαστηκοτητα το τσιμεντο ! τι αλλο θες? εδω ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 οι μικρες λεπτομεριες θα χαθουνε απο το τσιμεντο γιαυτο οτι κανεις υπολογισε και αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #21 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 οι μικρες λεπτομεριες θα χαθουνε απο το τσιμεντο γιαυτο οτι κανεις υπολογισε και αυτο.. Αν είναι αερομένο αρκετα και πάλι θα καλύψει τις λεπτομέριες; Αν είναι έτσι θα φάει άκυρο το τσιμέντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 αν ειναι αρεομενο δεν θα ειναι και σκληρο... θα ξεφλουδιστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Ριξε μια ματια και σε αυτη την τεχνικη: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=40736&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 14 Φεβρουαρίου 2011 Author #24 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Ριξε μια ματια και σε αυτη την τεχνικη: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=40736&hl= Πολύ Ωραία δουλεια! Αν θες πες μου ποιας εταιρίας ήταν το εποξειδικο βερνικι που έβαλες. Πάντως πήγα και πήρα σήμερα το τσιμέντο και θα κάνω μία δοκιμή και θα ενημερωσω. Όλα αυτά από Σάββατο που θα γυρίσω γιατί πάω ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 http://www.neotex.gr/frontoffice/portal.as...60&cnode=61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος