stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 1927... Μισιρλού! Ποιος έκλεψε το παρακάτω τραγουδάκι να το κάνει hit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 μοιάζει ηχογράφηση της ΑΜΕΡΙΚΗΣ πολύ καλό ! δεν κατάλαβα την ερώτηση γιατί το άσμα είναι πολυδιασκευασμένο απο διάφορους μάλλον πρόκειται για παραδοσιακό άσμα που του έδωσε πνοή ο Νικ Ρουμπάνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 10 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Pulp fiction.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Το έθεσα κι εγώ εσφαλμένα... Δεν είναι κλεμμένο... Απλά διασκευασμένο, αλλά πολύ γνωστότερο παγκοσμίως από κάποιον συγκεκριμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Μια από τις διασκευές του ακούγεται στο μουσικό θέμα της ταινίας Pul Fiction... (νομίζω) Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Πολλοί το γνωρίζουνε, απλά τώρα μου δόθηκε η αφορμή να το ξαναθυμηθώ και είπα να το μοιραστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος