Jump to content

Recommended Posts

Να κανω και εγω με τη σειρα μου μια ερωτηση. Πηρα την Τριτη απο εναν φιλο 3 apple snails τα οποια μετα απο καλη προσαρμογη περιπου 1 ωρας εβαλα στο ενυδρειο μου. Τα ψαρια που εχω ειναι 1 δολαριο,1 αγγελοψαρο,2 κλοουν και 2 γκαπι. Το παραξενο ειναι οτι απο την τριτη δεν σταματησαν να κοβουν βολτες και να γλυφουν τα παντα. Σημερα ομως απο το πρωι, ειναι πανω στην αμμο-πορωδη χαλικι εχω, και δεν κουνιουνται...τα σκουντηξα λιγο και η ταπα τους μαζευτηκε λιγο μεσα...αλλα και τα 3 ταυτοχρονα?! Τι μπορει να συμβαινει?! Και βλεπω οτι η ταπα τους ειναι αρκετα μεσα..

Να κανω και εγω με τη σειρα μου μια ερωτηση. Πηρα την Τριτη απο εναν φιλο 3 apple snails τα οποια μετα απο καλη προσαρμογη περιπου 1 ωρας εβαλα στο ενυδρειο μου. Τα ψαρια που εχω ειναι 1 δολαριο,1 αγγελοψαρο,2 κλοουν και 2 γκαπι. Το παραξενο ειναι οτι απο την τριτη δεν σταματησαν να κοβουν βολτες και να γλυφουν τα παντα. Σημερα ομως απο το πρωι, ειναι πανω στην αμμο-πορωδη χαλικι εχω, και δεν κουνιουνται...τα σκουντηξα λιγο και η ταπα τους μαζευτηκε λιγο μεσα...αλλα και τα 3 ταυτοχρονα?! Τι μπορει να συμβαινει?! Και βλεπω οτι η ταπα τους ειναι αρκετα μεσα..

τα τρομαξες και κρυφτηκαν.αστα και θα πάρουν θάρος ξανά να βολτάρουν.

Λες ε?! Το ενα κουνηθηκε ηδη και βολταρει τωρα που εχω τα φωτα κλειστα....Ευχαριστω παντως!

Λες ε?! Το ενα κουνηθηκε ηδη και βολταρει τωρα που εχω τα φωτα κλειστα....Ευχαριστω παντως!

ριξε μια ταμπλέτα βυθού ή μια ροδέλα αγγούρι (στερεωσέτο στον βυθό )

και θα τα δεις ενεργά.

Η ροδελα αγγουρι εκανε δουλεια, αλλα την ξεσκισαν τα κλοουνακια που εχω. Μπορει αυτα να οφειλονται στο οτι τα apple snails εχουν κλειστει στο καβουκι τους. Ειδα τα κλοουνακια να χωνουν τη μυτη τους στα σαλιγκαρια...

Ας ληφθεί υπόψιν ότι οι κλόουν (clown loaches) τρώνε σαλιγκάρια, ειδικά μάλιστα όταν είναι πια ενήλικα και σε μεγάλο σχετικά μέγεθος ΤΡΩΝΕ και apple snails. Δεν θα πρότεινα τη συγκατοίκηση αυτή και ίσως γι' αυτό μαζεύτηκαν τα σαλιγκάρια σου.

Ειναι οντως ενηλικα και μεγαλου μεγεθους....Να παρει ευχη!!! Τωρα τι κανουμε?

Ειναι οντως ενηλικα και μεγαλου μεγεθους....Να παρει ευχη!!! Τωρα τι κανουμε?

Βγαζεις τους κλοουν 'η τα ααλιγκαρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...