giorginakos 23 Μαίου 2011 #76 Share 23 Μαίου 2011 τι μας λες βρε παιδι μου??? πλακα μας κανεις βραδιατικα??? και αυτο ειναι μονο ενα μικρο κομματι του ενυδρειου φαντασου ολοκληρο(παρεπιπτοντως θελω λιγα κλαδεματα απο την rotala sp.green αν γινεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 23 Μαίου 2011 Author #77 Share 23 Μαίου 2011 σας ευχαριστω giorginako αν βρεις rotala green θελω και εγω μαλλον λες δεξια το hemianthus ? 30λ. ειναι το ενυδρειακι δεν εχει και πολυ ακομα εχει και ενα μεγαλο gholden apple προσφορα του φιλου almyros ακομα ενα μικρο apple και ενα neritina αν το λεω σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Μαίου 2011 #78 Share 24 Μαίου 2011 πολύ ωραίο το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Μαίου 2011 #79 Share 24 Μαίου 2011 σας ευχαριστω giorginako αν βρεις rotala green θελω και εγω μαλλον λες δεξια το hemianthus ? 30λ. ειναι το ενυδρειακι δεν εχει και πολυ ακομα εχει και ενα μεγαλο gholden apple προσφορα του φιλου almyros ακομα ενα μικρο apple και ενα neritina αν το λεω σωστα --------> εεε την κατηγορια παρουσιαση την εχεις προσεξει καθολου? αυτο το φυτακι θελω κλαδεμα να γινεται απο αυτο...αν θες και εσυ η και ανταλλαγη ( θα φερω καινουρια φουρνια στις 11 ιουνιου ) οποτε πες μου τι θες μεσα στην νεα φουρνια θα ειναι pogostemon stellata,cabomba,blyxa,riccia οποτε στειλε π.μ οταν θελησεις... (fb εχεις? σορρυ out of topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Μαίου 2011 #80 Share 24 Μαίου 2011 Κούκλος ο μονομάχος σου και πανέμορφα και τα φυτά σου! Κάνε μια πλήρη παρουσίαση του ενυδρείου στην αντίστοιχη κατηγορία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 24 Μαίου 2011 #81 Share 24 Μαίου 2011 Πο πο respect!! με τη φωτογραφική κτυπάς??? απίθανα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 24 Μαίου 2011 Author #82 Share 24 Μαίου 2011 και παλι σας ευχαριστω ολους βγαζω φωτογραφιες με μια canon 40D θα ανεβασω κιαλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 24 Μαίου 2011 Author #83 Share 24 Μαίου 2011 επισης αν μπορουσε καποιος συντονιστης να αλλαξει τον τιτλο και να βγαλει απο κατω το under construction και να μεινει μονο το Betta Project , θα ημουν υποχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 26 Μαίου 2011 Author #84 Share 26 Μαίου 2011 μερικες ακομα φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 26 Μαίου 2011 #85 Share 26 Μαίου 2011 πολυ ωραιο respect...! εμενα αυτο το στησιμο που εχω τωρα εχει γεμισει με αλγες και μου εχει σπασει τα νευρα θες φυτα,πετρες,τοιχοματα ενυδρειου,σαλιγκαρια.τραγικη κατασταση μηπως πρεπει να αλλαξω υποστρωμα και βυθο? ποση διαρκεια εχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 26 Μαίου 2011 #86 Share 26 Μαίου 2011 Απλά φοβερό Βάλε και κάποιο φυτό επιφάνειας πχ pistia για να μπορει να ξεκουράζεται στις ρίζες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 26 Μαίου 2011 Author #87 Share 26 Μαίου 2011 πολυ ωραιο respect...! εμενα αυτο το στησιμο που εχω τωρα εχει γεμισει με αλγες και μου εχει σπασει τα νευρα θες φυτα,πετρες,τοιχοματα ενυδρειου,σαλιγκαρια.τραγικη κατασταση μηπως πρεπει να αλλαξω υποστρωμα και βυθο? ποση διαρκεια εχουν? απο αυτα που εχω ακουσει το υποστρωμα εχει περιορισμενη διαρκεια οποτε σιγουρα θα πρεπει να το ενισχυσεις με ταμπλετες .αν σου εχει βγει πανω το υποστρωμα δυστυχως πρεπει να το ξεστυσεις και να το φτιαξεις απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 27 Μαίου 2011 Author #88 Share 27 Μαίου 2011 Απλά φοβερό Βάλε και κάποιο φυτό επιφάνειας πχ pistia για να μπορει να ξεκουράζεται στις ρίζες του δυστυχως πιστια και φυτεμενο με μερικα απαιτητικα φυτα δεν γινεται θα κοβει πολυ το φως και παλι ο μονομαχακος εχει απειρες κρυψωνες . παντως λατρευει το φως και τον βλεπω συνεχεια στη επιφανεια και ειδικοτερα στο σημειο με το πολυ φως . δεν μπορω να καταλαβω απο που εχει βγει το συμπερασμα οτι οι μονομαχοι θελουν σκια ? και μαλιστα το γραφει και στο προφιλ τους ακομα και πριν καιρο που ειχα μονο κερατοφυλλο το οποιο καλυπτε ολη την επιφανεια ο μονομαχος πηγαινε στο σημειο με το περισσοτερο φως . μπορει ο δικος μου να αποτελει εξαιρεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 27 Μαίου 2011 #89 Share 27 Μαίου 2011 και παλι σας ευχαριστω ολους βγαζω φωτογραφιες με μια canon 40D θα ανεβασω κιαλλες SLR φιλε τι αλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 27 Μαίου 2011 #90 Share 27 Μαίου 2011 απο αυτα που εχω ακουσει το υποστρωμα εχει περιορισμενη διαρκεια οποτε σιγουρα θα πρεπει να το ενισχυσεις με ταμπλετες .αν σου εχει βγει πανω το υποστρωμα δυστυχως πρεπει να το ξεστυσεις και να το φτιαξεις απο την αρχη ααα πολυ ωραια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιουνίου 2011 #91 Share 1 Ιουνίου 2011 μερικες ακομα φωτογραφιες το φυτακι που εχει το φυλλωμα του σταυρωτα ειναι η bacopa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 1 Ιουνίου 2011 Author #92 Share 1 Ιουνίου 2011 νομιζω λες αυτο που ειναι πισω απο το hemianthus micranthemoides ? ειναι micranthemum umbrosum Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιουνίου 2011 #93 Share 1 Ιουνίου 2011 νομιζω λες αυτο που ειναι πισω απο το hemianthus micranthemoides ? ειναι micranthemum umbrosum και ποια η αναπτυξη του>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 1 Ιουνίου 2011 Author #94 Share 1 Ιουνίου 2011 με αρκετο φως και co2 εμενα φουντωσε αμεσως βαριεμαι να το κουρεψω και το εχω αφισει να φτασει μεχρι πανω τσεκαρε http://www.tropica.com/plants/plantdescription.aspx?pid=048 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιουνίου 2011 #95 Share 1 Ιουνίου 2011 μαλλον θα θελησω και απο αυτο... τωρα το απογευμα θα παω μια βολτα μεχρι τα πετ και θα σου πω για την ροταλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 1 Ιουνίου 2011 Author #96 Share 1 Ιουνίου 2011 μαλλον θα θελησω και απο αυτο... τωρα το απογευμα θα παω μια βολτα μεχρι τα πετ και θα σου πω για την ροταλα οκ μου λες και κλαδευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 1 Ιουλίου 2011 Author #97 Share 1 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Ιουλίου 2011 #98 Share 1 Ιουλίου 2011 ohhh yeahhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 2 Ιουλίου 2011 #99 Share 2 Ιουλίου 2011 Ωραία ζούγκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος