irongud 9 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 μεσα στο 13αρι προσωρινα και μετα το δωσιμο του 50αριου εβαλα τα λιγα ψαρια που μου απεμειναν ωσπου να ερθει σπιτι το 250αρι. συγκεκριμενα 11 γαριδες red cherry 3 ghost shrimp 1 ancistrus tamboensis 1 μονομαχος 2 kuhli loach 1 apple snail kai ena pond snail. οι μετρησεις ηταν οκ αμμωνια νιτρωση 0 και χαμηλα νιτρικα. πριν αρχισετε να λετε για την πολυκοσμια λεω οτι ηταν λυση αναγκης και τωρα εφυγαν ολα απο μεσα και μειναν μονο γαριδες. ψαρευοντας λοιπον σημερα τα kuhli να τα ριξω στο μεγαλο ... απο τις 11 red cherry (4 ενηλικες και 7 νεαρες) υπαρχουν μονο οι 3 ενηλικες!!!! οι αλλες δεν υπαρχουν πουθενα ουτε απομειναρια στο φιλτρο ουτε τιποτα. τι γιναν? ο μονος που μπορω να κατηγορησω ειναι ο ancistrus. στεκει? εχει κανεις καποιο προηγουμενο συμβαν? ο ancistrus εχει βγει απο μεσα αλλα πανε οι γαριδες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 θα γινανε κολατσιο απο καποιο ζωντανο.εψαξες καλα?μηπως εχει χωθει καμια μεσα σε κανα φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 τωρα ειδα για τα λιτρα sorry. σε 13 λιτρα τοσα ζωντανα λογικο ειναι να γινει χαμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι οπως ειπα ηταν θεμα αναγκης. οποτε φαγωθηκαν? κριμα τα ζωντανακια γαμωτο εσπασε η καρδια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Ο μονομάχος τις έφαγε...είναι στο μενού τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος