dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά χθες μου ήρθαν κοράλια από Αθήνα. Σε ένα από αυτά εντόπισα 4-5 πραγματάκια που μου μοιάζουν με aptaisia. Παρακαλώ τα φώτα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Για aptasia δειχνει. Απο που τα πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω και άλλες γνώμες και μετά θα αναφέρω από που ακριβώς το πήρα και τι ακριβώς πήρα αι φυσικά θα τους πάρω τηλέφωνο και θα γίνει χαμός. Μάλλον το θέμα που είχε ανοίξει στην κατηγορία Καταστήματα και έκλεισε από τους admin καιρός είναι να επανέρθει και πλεόν να γίνει γνωστό σε όλους το συγκεκριμένο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω δει δεκαδες φορες απταισιες πανω σε κοραλια σε καταστηματα....δυστυχως ετσι ερχονται πολλες φορες στις εισαγωγες...δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα..?κανεις δεν σε αναγκαζει να αγορασεις κατι ''προβληματικο''.το βλεπεις και εμφανισιακα εαν σε καλυπτει,το αγοραζεις.τι να κανει ο εμπορος ρε παιδια...?εχετε την εντυπωση οτι ο ιδιος προλαβαινει να τα δει....?η τα βλεπει και κανει τον κινεζο..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Ακομα και ο καλυτερος εισαγωγεας και το καλυτερο μαγαζι μπορει να τυχει να εχει αιπτασιες ή αλλα παρασιτα σε καποιο/καποια κομματια. Γιαυτο ειναι παρα πολυ βασικο να εχουμε ενυδρειακι καραντινα. Γνωμη μου ειναι να κοψεις το κοραλακι απο το βραχο (εαν αυτο γινεται) και να αφησεις το βραχο εκτος νερου να στεγνωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς δεν γίνεται να το κόψω διότι είναι zonathus. Παιδιά τα κοράλια δεν τα είδα , μου τα στείλανε με ΚΤΕΛ Κατερίνη. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει και άλλα aptaisia επάνω. Λίγο δύσκολο να μην τα δει και ένας αρχάριος σαν εμένα , πόσο περισσότερο το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς δεν γίνεται να το κόψω διότι είναι zonathus. Παιδιά τα κοράλια δεν τα είδα , μου τα στείλανε με ΚΤΕΛ Κατερίνη. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει και άλλα aptaisia επάνω. Λίγο δύσκολο να μην τα δει και ένας αρχάριος σαν εμένα , πόσο περισσότερο το κατάστημα. εγω στη θεση σου θα επαιρνα πρωτα ενα τηλεφωνο να ενημερωσω το καταστημα και αναλογως την απαντηση..θα επρατα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω στη θεση σου θα επαιρνα πρωτα ενα τηλεφωνο να ενημερωσω το καταστημα και αναλογως την απαντηση..θα επρατα.... Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου. Μου είπαν να πάρω αύριο πρωί να μιλήσω με τον υπεύθυνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 9 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι παρε τηλ και αν σου βρουν λυση ολα οκ.... τι να πω ρε παιδια εδω ο κοσμος χανετε και εμεις να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να ονοματίσουμε καταστήματα επαγγελματίες......ντροπή μας.....εγω προσωπικά το εχω ξαναπει ΕΚΤΟΣ απο τα απραιτητα για την συντηρηση δεν ξανααγοραζω ζωντανά διότι πολλοί ξεστησανε ΧΡΟΝΙΑ reef απο μ......ς επαγγελματιών καταστηματαρχών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Το πρόβλημα έχει να κάνει με την επαρχία όπως στην περίπτωση του dsidir που προφανώς έκανε την παραγγελία μέσω Ίντερνετ.... σ αυτή τη περίπτωση Κώστα δεν υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι παρε τηλ και αν σου βρουν λυση ολα οκ.... τι να πω ρε παιδια εδω ο κοσμος χανετε και εμεις να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να ονοματίσουμε καταστήματα επαγγελματίες......ντροπή μας.....εγω προσωπικά το εχω ξαναπει ΕΚΤΟΣ απο τα απραιτητα για την συντηρηση δεν ξανααγοραζω ζωντανά διότι πολλοί ξεστησανε ΧΡΟΝΙΑ reef απο μ......ς επαγγελματιών καταστηματαρχών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Το οτι πρεπει ο καθενας που εχει θαλασσινο ενυδρειο να γνωριζει και ολα τα παρασσιτα ωστε να προστατευσει τον ευατο του και το ενυδρειο του,δεν μου καθετε καλα. Το οτι μαγαζια πουλανε κοραλια με παρασιτα δεν μπορω να το καταλαβω. ΟΦΕΙΛΕΙ ο καθε επαγγελματιας του χωρου να προστατευσει αυτος τον πελατη του ελεος πια. Εγω οταν ηρθα στο Aquazone meeting να βαλω τις γυψοσανιδες δεν ηρθα να κανω ξεπετα και να φυγω και μαρτυρες ειναι και τα παιδια που ηταν εκει.Χειριστικα το θεμα με ακρως επαγγελματισμο στο θεμα της κατασκευης. Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2011 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 το φαινομενο με παρασιτα,απταισιες κλπ υπαρχει απο τοτε που υπαρχει και το χομπι δυστυχως. πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ βασικο. οι περισσοτερες εισαγωγες γινονται απο ινδονησια,μια χωρα με μηδενικες εγκαταστασεις(πολυ χυμα κατασταση) και παροχες για τη συγκεκριμενη δουλεια....δεν υπαρχουν καραντινες κλπ...οτι ψαρευεται-μαζευτεται,κατ'ευθειαν στη σακουλα,στο φελιζον και στο αεροπλανο.....πιστευετε πως ο σκουροχρωμος που βουταει και τα μαζευει εχει την πολυτελεια να τα τσεκαρει κιολας....???? απο την αλλη εαν θελετε πεντακαθαρα κοραλλια η τιμη θα αυξηθει αρκετα εαν γινει η εισαγωγη πχ απο ευρωπαικο κρατος πχ ολλανδια οπου εκει υπαρχουν και οι αναλογες εγκαταστασεις,τεχνογνωσια,καραντινες κλπ. ΤΟΣΟ απλα ειναι τα πραγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Οχι Κωστα μου εγω θελω να εχει το καταστημα τις υποδομες να με προστατευσει και οχι να υποχρεωνομαι εγω να εχω καραντινα και να κανω θεραπειες. Γι αυτο υποτιθεται εχουν και πληρωνουν ιχθυολογους. Δεν με ενδειαφερει απο που περνουν ποιος τα βγαζει και πως τα στελνουν. Εγω θελω καθαρα κοραλια να αγορασω και οχι να τα καθαρισω εγω. Επαγγελματικη συνειδηση χρειαζεται και οχι μονο το χρωμα του χρηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι παρε τηλ και αν σου βρουν λυση ολα οκ.... τι να πω ρε παιδια εδω ο κοσμος χανετε και εμεις να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να ονοματίσουμε καταστήματα επαγγελματίες......ντροπή μας.....εγω προσωπικά το εχω ξαναπει ΕΚΤΟΣ απο τα απραιτητα για την συντηρηση δεν ξανααγοραζω ζωντανά διότι πολλοί ξεστησανε ΧΡΟΝΙΑ reef απο μ......ς επαγγελματιών καταστηματαρχών... Έχουμε πει τόσες φορές, δεν απαγορεύεται να ονοματίσετε το κατάστημα. Στην κατηγορία του αν έχει χώρο στο φόρουμ τους λέτε ΌΤΙ θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 βρε εγω μαζι σου ειμαι......αλλα αυτο με τους ιχθυολογους....!!!!!! που το βρηκες...?δεν γνωριζω καποιο καταστημα που να εχει στο προσωπικο του τετοια εξειδικευση... απο την αλλη εχω κανει τον επαγγελματια για σχεδον 3 χρονια και σου λεω με βεβαιοτητα πως απ[ο τη στιγμη που ο εμπορος θελει να αγοραζει με οσο το δυνατον φθηνοτερη τιμη(βλεπε ινδονησια),το φαινομενο αυτο θα συνεχισει να υπαρχει...για να μην μιλησουμε για το γεγονος πως στο χωρο εχουν ερθει πολλοι ασχετοι που δεν μπορουν να ξεχωρισουν μια απταισια απο μια ξενια...!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η καινουργια μοδα Κωστα οι ιχθυολογοι δεν το ξερες Να σου πω ιστοριες να πεθανεις στα γελια Πλακα στην πλακα εχουν γινει τραγικα πραγματα εδω και κατι μηνες με αποτελεσματα που θα σκασουν σε ενυδρεια παλιων και κυριως νεων χομπιστων. Ερωτηση προς φιλο που ανοιξε το θεμα. Γιατι πηρες απο εκει ενω ηξερες οτι υπαρχουν θεματα. Διαβαστε λιγο πριν κινηθειτε προς αγορες ειναι τσαμπα και σας γλυτωνουν απο ταλαιπωριες μεγαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Όλα σεβαστά, όμως όπως σωστά προ-είπε κάποιος, ο επαγγελματίας οφείλει να προστατεύσει τον πελάτη αν θέλει να συνεχίσει να τον έχει πελάτη. Οπότε αύριο παίρνω τηλέφωνο, όπως μου είπαν, βλέπω πως αντιδρούν και πράτω ανάλογα. Ενοείται ότι θα αναφέρω εδώ όλο το ιστορικό. Το κατάστημα έχει βήμα στο aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #19 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η καινουργια μοδα Κωστα οι ιχθυολογοι δεν το ξερες Να σου πω ιστοριες να πεθανεις στα γελια Πλακα στην πλακα εχουν γινει τραγικα πραγματα εδω και κατι μηνες με αποτελεσματα που θα σκασουν σε ενυδρεια παλιων και κυριως νεων χομπιστων. Ερωτηση προς φιλο που ανοιξε το θεμα. Γιατι πηρες απο εκει ενω ηξερες οτι υπαρχουν θεματα. Διαβαστε λιγο πριν κινηθειτε προς αγορες ειναι τσαμπα και σας γλυτωνουν απο ταλαιπωριες μεγαλες. Φυσικά και δεν ήεξρα φίλε μου ότι υπάρχει θέμα. Δεν τα είδα τα κοράλια, αλλά τα παρέιγειλα και μου τα στείλανε. Δυστυχώς στην επαρχία δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα βλέπουμε όλα live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Όλα σεβαστά, όμως όπως σωστά προ-είπε κάποιος, ο επαγγελματίας οφείλει να προστατεύσει τον πελάτη αν θέλει να συνεχίσει να τον έχει πελάτη. Οπότε αύριο παίρνω τηλέφωνο, όπως μου είπαν, βλέπω πως αντιδρούν και πράτω ανάλογα. Ενοείται ότι θα αναφέρω εδώ όλο το ιστορικό. Το κατάστημα έχει βήμα στο aquazone. Οπότε δεν έχεις κανένα θέμα με το φόρουμ και δεν έχουμε κανέναν λόγο να ντρεπόμαστε Το ΑΖ προστατεύουμε όχι τα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω και άλλες γνώμες και μετά θα αναφέρω από που ακριβώς το πήρα και τι ακριβώς πήρα αι φυσικά θα τους πάρω τηλέφωνο και θα γίνει χαμός. Μάλλον το θέμα που είχε ανοίξει στην κατηγορία Καταστήματα και έκλεισε από τους admin καιρός είναι να επανέρθει και πλεόν να γίνει γνωστό σε όλους το συγκεκριμένο κατάστημα. Αφου εδω λες για το θεμα. Το ειδες αφου σου δημιουργηθηκε το προβλημα; Να σου πω την αληθεια το προβλημα δεν ειναι αν το ηξερες η οχι. Το προβλημα ειναι σε αλλους οχι σε εμας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #22 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Οπότε δεν έχεις κανένα θέμα με το φόρουμ και δεν έχουμε κανέναν λόγο να ντρεπόμαστε Το ΑΖ προστατεύουμε όχι τα καταστήματα. Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με το φόρουμ. Αντιθέτως το φόρουμ με βοηθάει, ενημερώνομαι και θεωρώ ότι οφείλω να ενημερώνω και εγώ με τη σειρά μου όπου μπορώ. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός από τα καταστήματα και να σέβονται τον πελάτη. Τα κοράλια τα παρέλαβα χθες βράδυ και σήμερα παρατήρησα aptaisia. Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2011 - dsidir Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με το φόρουμ. Αντιθέτως το φόρουμ με βοηθάει, ενημερώνομαι και θεωρώ ότι οφείλω να ενημερώνω και εγώ με τη σειρά μου όπου μπορώ. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός από τα καταστήματα και να σέβονται τον πελάτη. Εννοώ ότι το φόρουμ δεν απαγορεύει την οποιαδήποτε καταγγελία για κατάστημα που βρίσκεται εδώ. Εμείς νομίζετε από άλλα ράφια ψωνίζουμε;; Χομπίστες είμαστε όλοι και απαιτούμε σεβασμό ειδικά τέτοιες εποχές που δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Εννοώ ότι το φόρουμ δεν απαγορεύει την οποιαδήποτε καταγγελία για κατάστημα που βρίσκεται εδώ. Εμείς νομίζετε από άλλα ράφια ψωνίζουμε;; Χομπίστες είμαστε όλοι και απαιτούμε σεβασμό ειδικά τέτοιες εποχές που δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Γιαυτό είναι καιρός οι άσχετοι με το άθλημα να πάνε στο σπιτάκι τους.Για επαγγελματίες μιλάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Έχουμε πει τόσες φορές, δεν απαγορεύεται να ονοματίσετε το κατάστημα. Στην κατηγορία του αν έχει χώρο στο φόρουμ τους λέτε ΌΤΙ θέλετε. Κωστη εχουν γινει θεματα σε κατηγοριες καταστηματων , εχουν μπει μεσα οι υπευθυνοι στο θεμα και δεν μπηκαν στο κοπο να απαντησουν , οποτε κατα τη γνωμη μου καλο ειναι το κραξιμο , εαν εχουν καποια αντιρηση το φορουμ ειναι δημοκρατικο και μπορουν να απαντησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts