mizu 9 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Θα έλεγα με βεβαιότητα ότι τα 4 δισκάκια μου μέχρι πρότινος ήταν cool!! Τα βλέπω όμως τελευταία στρεσαρισμένα. Υπάρχει περίπτωση το γεγονός ότι τα 2 L144 που έχω έχουν φτάσει σε τελικό μέγεθος (το αρσενικό λίγο πάνω από 10 cm και το θηλυκό ~8 cm) να έχουν αρχίσει να ενοχλούν τα δισκάκια μου (το ψιλιάστηκα επειδή διάβασα το προηγούμενο Post); Τα δισκάκια μου τρώνε και από το χέρι μου απλά τρομάζουν με το παραμικρό - κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. ΤΗΑΝΧ Γενικές πληροφορίες: ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 180L ΚΥΚΛ/ΤΗΣ: IDRA 1300 L/h ΦΩΤΙΣΜΟΣ 1 x Sylvania Grolux 30" T8 / 25W 1 x JBL SOLAR TROPIC T8 / 25W 2 x Sylvania Aquastar T5 / 39 W ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ: JBL TorMec activ (στο βαρέλι) API Water Softener Pillow (στο βαρέλι) Juwel poly pad Sera Filter Wool Sera biofibres Dennerle Filter Globes S Juwel filter sponge fine Juwel filter sponge coarse Sera siporax Seachem Matrix Biofilter ΣΥΝΘΗΚΕΣ: T: 28C pH: 6,5 GH: 5 ΝΟ3:20 (αλλαγές εβδομαδιαία 30%) ΦΥΤΑ: Echinodorus bleheri Echinodorus “Ozelot” Lilaeopsis brasiliensis Eleocharis ''parvula'' Eleocharis acicularis ΔΙΣΚΟΙ: Leopard Pigeon Discus Red Map Discus Cobalt Blue Discus Super Snow White Discus ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ: Corydoras sterbai (Χ4) Ancistrus sp. L-144 (x2) (m+f) Apistogramma agassizii (x2) (m+f) Zebra Nerite - Snail Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2011 - mizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου, μάλλον τα Apistogramma agassizii θα τα ενοχλούν τα δισκάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου, μάλλον τα Apistogramma agassizii θα τα ενοχλούν τα δισκάκια ...μάλλον το αντίθετο παίζει και σ' αυτή την περίπτωση. Τελευταία ο red map (pigeon) - και λέω "ο" γιατί τσεκαρισμένα είναι αρσενικός - έχει την τάση πλέον να την πέφτει σε όλο το ενυδρείο και ειδικότερα στην leopard αλλά και ο/ή cobalt είναι συνέχεια σκούρος. pics... 1. leopard 2. cobalt 3. apistogramma 4. red map (pigeon blood) + cobalt + snow white Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος