spyros-DH 9 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον αυτην την στιγμη εχω ενα 60λιτρο στο οποιο εχω καποια φυτα (και ερχοντε και αλλα) εχω μια αεραντλια και σκεφτομε να βαλω co2 --- οι ερωτησεις γιατι εχω μπερδευτη με οτι διαβαζα τοση ωρα 1)να βαζω την αεραντλια μονο το βραδυ και το c02 την μερα? 2)αν βγαζω το c02 την μερα που θα βαζω το σολινακη?? 3)αντι για σκαλα διαχυσης πειραζει να βαλω αεροπετρα ή το καλαμακι μεσα οπως ειναι>? οταν φτοιαξω το μιμγα θα ερθουν και αλλε ερωτισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 αεραντλια και φυτεμενο δεν ταιριαζουν. το διοξειδιο και ειδικα αφου μιλαμε για μειγμα μαγιας-ζαχαρης απο τη στιγμη που το φτιαχνεις δεν το πειραζεις μεχρι να τελειωσει.παραγεται και δουλευει απο μονο του... εαν δεν βαλεις σκαλα,τοτε μπορεις να βαλεις στο τελος εναν πορωλιθο αλλα αρκετα χαμηλα κοντα στο βυθο για να γινεται καλυτερα η διαχυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 αεραντλια και φυτεμενο δεν ταιριαζουν. το διοξειδιο και ειδικα αφου μιλαμε για μειγμα μαγιας-ζαχαρης απο τη στιγμη που το φτιαχνεις δεν το πειραζεις μεχρι να τελειωσει.παραγεται και δουλευει απο μονο του... εαν δεν βαλεις σκαλα,τοτε μπορεις να βαλεις στο τελος εναν πορωλιθο αλλα αρκετα χαμηλα κοντα στο βυθο για να γινεται καλυτερα η διαχυση. δν καταλαβα καπου ειχα διαβασει οτι την νυχτα πρεπει να βγαζουμε το διοξιδιο αλλα που θα το βαζω ? επεισεις πορωλιθος ειναι η αεροπετρα? πια η διαφορα του με την σκαλα κερδιζω κατι αν δωσω ενα 15 να παρω σκαλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 τη νυχτα ΕΑΝ θελουμε μπορουμε να βαζουμε αεραντλια αλλα αυτο ισχυει ΜΟΝΟ για την παροχη διοξειδιου με μπουκαλα,και οχι με πατεντα ζαχαρης-μαγιας. ναι ειναι η αεροπετρα. η σκαλα ειναι ας πουμε...πιο αξιοπιστη στη διαχυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 α οκ σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος