ΚΟΥΜΑΝ 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #101 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) ΣΤΡΑΤΟ!!! τα φωτα σου! θελω πληροφοριες για οτι σχεση με αυτην την ψαρουκλα...και ιδεες για το στησιμο των πετρων...ψαχνω βιντεακια αλλα δεν ειδα κατι το οποιο να με τρελενει... Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2011 #102 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) ΣΤΡΑΤΟ!!! τα φωτα σου! θελω πληροφοριες για οτι σχεση με αυτην την ψαρουκλα...και ιδεες για το στησιμο των πετρων...ψαχνω βιντεακια αλλα δεν ειδα κατι το οποιο να με τρελενει... Cyphotilapia gibberosa Kapampa http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1507 Για οτι θελεις μιλαμε Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #103 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Oi πιο ομορφες του ειδους ειναι οι moba? http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2011 #104 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα ειναι γουστα. Εμενα μου αρεσει και αυτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #105 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 πανεμορφη ειναι και αυτην! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2011 #106 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 πανεμορφη ειναι και αυτην! Ειναι αυτη που σου εδωσα στο λινκ πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 17 Οκτωβρίου 2011 Author #107 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Ειναι αυτη που σου εδωσα στο λινκ πιο πανω Στρατο! τη συμπτωση ειναι αυτην! το τελευτεο βιντεακι που εχουμε ανεβασει ειναι τα ψαρια που εχω,,, frontosa mpimbwe.. βρηκα το βιντεακι προχθες και ειδα ποσο πολυ μιαζουν με της δικες μου....πολυ μεγαλη ομοιοτιτα ομως...ουρες..μασκα..πτεριγια... χρωματα... φανταστικα ψαρια! και τωρα που ξανακοιτουσα τα θεματα μου ξαναεπεσα σε αυτο το βιντεο! τουμπανο! ο αρσενικος στο 20 sec ειναι ολα τα λευτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 29 Οκτωβρίου 2011 #108 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Φιλε Σακη ΟΝΕΙΡΟ η αφρικανικη λιμνη σου! Ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει σε γλυκο νερο Μπραβο παλικαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Οκτωβρίου 2011 Author #109 Share 29 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω Λαρη!!! η εμπηρια σου στην αφρικη και τα απιστευτα μωρα που φιλοξενεις θα με βοηθησουν συγουρα στην πορεια της τρελας μου! οπως σου τα ειπα και απο το τηλ βλεπεις τι καψουρα εχω! ελπιζω να τα πουμε και συντομα απο κοντα γιατι μου εβαλες τρελες ιδεες.. καταλαβένεις το γιατι...! ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
math01141 10 Μαρτίου 2013 #110 Share 10 Μαρτίου 2013 Καταρχας συγχαρητηρια εχεις το ποιο ομορφο ενυδρειο ever imo. Επιπλεον να σε ρωτησω το καπακι αντεχει με την υγρασια γιατι το δικο μου που ειναι παρομοιο με το δικο σου φουσκωσε σε 6 μηνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Μαρτίου 2013 Author #111 Share 10 Μαρτίου 2013 ευχαριστω! εχω βαλει 3 κομματια απο γυαλι για αυτον ακριβος τον λογο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 10 Μαρτίου 2013 #112 Share 10 Μαρτίου 2013 Πολύ ωραία κατασκευή φίλε ΚΟΥΜΑΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2013 Author #113 Share 11 Μαρτίου 2013 ελπιζω να βοηθησα! με αυτο το σκεπτικο στην επομενη αναβαθμηση θα καταργισω τελειως το καπακι και θα κανω συρταρωτα τζαμια ... ο φωτισμος που εχω καταληξει σε λεντ ετσι και αλιως πιανουν μηδαμινο χορο... οταν το κανω θα ανεβασω φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 11 Μαρτίου 2013 #114 Share 11 Μαρτίου 2013 Καλημέρα από μένα! Τις φροντοζες τελικά τις έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2013 Author #115 Share 11 Μαρτίου 2013 ναι αγορινα μου! αυτο ειναι το παλιο θεμα με τα μαλαουι.. το καινουριο ειναι εδω... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=70137&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος