Panos1990 13 Μαρτίου 2011 Author #76 Share 13 Μαρτίου 2011 δεν θα το έλεγα ίσα ίσα είναι από τα οικονομικά σε σχέση με αυτά που έχουν απάνω..... Ισχύει... Ποπο ρε παιδιά... Αυτά τα υδραυλικά είναι άλλο πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Μαρτίου 2011 #77 Share 14 Μαρτίου 2011 Ισχύει... Ποπο ρε παιδιά... Αυτά τα υδραυλικά είναι άλλο πράγμα... αν και περιττά πράγματι είναι άλλη αίσθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Μαρτίου 2011 Author #78 Share 14 Μαρτίου 2011 αν και περιττά πράγματι είναι άλλη αίσθηση Δεν θα το έλεγα περιττό, σταματάω εκεί που θέλω, κάνω κολιές εκεί που θέλω, οπότε αξίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Μαρτίου 2011 #79 Share 14 Μαρτίου 2011 (edited) Εγώ Πάνο θα σου πω να μην εμπιστεύεσαι καμία κλειδαριά ότι και αν έχεις πάρει γιατί είναι θέμα χρόνου η κλοπή. Έχω χάσει έτσι 2 ποδήλατα το ένα 1500€ και από εκεί που έκανα 400χιλ. την βδομάδα εδώ και ένα χρόνο δεν κάνω τίποτα...Ελπίζω να επανέλθω Καλορίζικο και καλές βόλτες. Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2011 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 14 Μαρτίου 2011 #80 Share 14 Μαρτίου 2011 όταν το παρκάρεις στο ίδιο σημείο τις ίδιες ώρες έιναι ζήτημα χρόνου να σου το κλέψουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Μαρτίου 2011 Author #81 Share 14 Μαρτίου 2011 Ακόμα δεν το έχω αφήσει στον δρόμο, δεν έχω κλειδαριά και αν και με δεσμεύει αυτό.. Αλλά από την άλλη καλύτερα.. Το ανεβάζω στο σπίτι μου όταν θα γυρίσω από την βόλτα. μολών λαβέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 18 Μαρτίου 2011 #82 Share 18 Μαρτίου 2011 Εγω την σελα την εχω σε τετοιο υψος ωστε να παταω κατω για λογους αφαλειας ...κανω περιπου 8χρονια ποδηλατο και οποιαδηποτε αλλη θεση δεν με βολεψε ...φωτακια να παρεις οπωσδηποτε ...κρανος δεν εχω φορεσει ποτε ...το θεωρω περιτο ..για Αθηνα τωρα που εισαι εσυ δεν ξερω ...κλειδαρια παρε καμια κινεζια να σου βγει φθηνα ..μην αγοραζεις επωνυμα γιατι θα σουν πιασουν τον ''ποπο'' ...ολα ειναι τα ιδια ...για μενα καλυτερα να αποφευγεις διαδρομες με κινηση καλυτερα να παιρνεις το αμαξι και να βαζεις το ποδηλατοι μεσα και να επιλεγεις καμια εξοχη ολο και καπου θα υπαρχουν στην Αθηνα ...σχετικα με τα καθρεφτακια εχω συνηθησει χωρις και δεν χρησιμοποιω .... για μενα τα ποιο συμαντικα σε ολα αυτα που θα αγοραζα αν επερνα ενα ποδηλατο ειναι 1) κλειδαρια 2)φωτακια 3)σελα 4)θερμος και πεντε κανενα κοντερακι που να γραφει ποσο τρεχεις και τι αποαστασεις κανεις Φωτάκια και κοντέρ αυτή την βδομάδα σε γνωστό γερμανικό super market και άλλα αξεσουάρ ποδηλάτου τα έχει προσφορά.Ρίχτε μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Μαρτίου 2011 Author #83 Share 18 Μαρτίου 2011 Φωτάκια και κοντέρ αυτή την βδομάδα σε γνωστό γερμανικό super market και άλλα αξεσουάρ ποδηλάτου τα έχει προσφορά.Ρίχτε μια ματιά. Ευχαριστώ θα το τσεκάρω αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 18 Μαρτίου 2011 #84 Share 18 Μαρτίου 2011 Απο 24/3 εχει αυτα που σε ενδιαφερουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 19 Μαρτίου 2011 #85 Share 19 Μαρτίου 2011 (edited) σήμερα πήγαμε βόλτα ωραία η βόλτα μας....λέω να κανονίσουμε βόλτα ομαδική όποιος ενδιαφέρεται Πάνο δεν σε θέλω εσένα γιατί θα με περάσεις με την κούρσα σου και θα μου βγάλεις τα συκώτια και τέλος γιατί δεν ξέρω άμα θα έχεις λάστιχα μέχρι τότε (και τι κεφάλι χωρίς επιδέσμους) Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Μαρτίου 2011 Author #86 Share 20 Μαρτίου 2011 σήμερα πήγαμε βόλτα ωραία η βόλτα μας....λέω να κανονίσουμε βόλτα ομαδική όποιος ενδιαφέρεται Πάνο δεν σε θέλω εσένα γιατί θα με περάσεις με την κούρσα σου και θα μου βγάλεις τα συκώτια και τέλος γιατί δεν ξέρω άμα θα έχεις λάστιχα μέχρι τότε (και τι κεφάλι χωρίς επιδέσμους) Κακέ Τι επόμενη φορά θα έρθω εγώ σε εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 14 Απριλίου 2011 #87 Share 14 Απριλίου 2011 Δειτε και αυτο!!! Οταν θελουμε κανουμε και θαυματα. Το λεω γιατι ειναι θαυμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #88 Share 14 Απριλίου 2011 Ηρθε η ωρα να βρω κι εγω ενα ποδηλατο. Τωρα που ανοιξε ο καιρος.... η περιοχη εδω ειναι ιδανικη για ποδηλατο!! Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Απριλίου 2011 #89 Share 14 Απριλίου 2011 Τι λετε? Κακομοιρο ποδηλατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Απριλίου 2011 #90 Share 14 Απριλίου 2011 χαααχαχαχχαχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #91 Share 14 Απριλίου 2011 Κακομοιρο ποδηλατο... Σα δε ντρεπεσαι!! Το ποδηλατο μου δε θα ειναι σαν του stormtrooper...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Απριλίου 2011 #92 Share 14 Απριλίου 2011 αρχικά θα πρέπει να δεις τι θέλεις να κάνεις με το ποδήλατο......αποστάσεις,κόλπα,down hill,απλά να κάνεις διαδρομές στο χώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #93 Share 14 Απριλίου 2011 αρχικά θα πρέπει να δεις τι θέλεις να κάνεις με το ποδήλατο......αποστάσεις,κόλπα,down hill,απλά να κάνεις διαδρομές στο χώμα? Μα φυσικά..... Τετοια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Απριλίου 2011 #94 Share 14 Απριλίου 2011 Downhill και ας τρώμε τα μούτρα μας συνέχεια.Νίκο έχεις κάποιο ποδήλατο μέχρι τώρα? Να σας δείξω και το δικό μου(ότι δεν μου έχουν κλέψει δηλαδή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Απριλίου 2011 #95 Share 14 Απριλίου 2011 Downhill και ας τρώμε τα μούτρα μας συνέχεια.Νίκο έχεις κάποιο ποδήλατο μέχρι τώρα? Να σας δείξω και το δικό μου(ότι δεν μου έχουν κλέψει δηλαδή). πάρα πολύ ωραίο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #96 Share 14 Απριλίου 2011 Downhill και ας τρώμε τα μούτρα μας συνέχεια.Νίκο έχεις κάποιο ποδήλατο μέχρι τώρα? Να σας δείξω και το δικό μου(ότι δεν μου έχουν κλέψει δηλαδή). Οταν ημουν μικρος έκανα συνεχεια!!1 Τωρα..... μονο στο Wii.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 15 Απριλίου 2011 #97 Share 15 Απριλίου 2011 Αγαπητοι φιλοι, Τωρα που μπηκε η ανοιξη πηγαινω με ποδηλατο στο γραφειο με χιλια . Σας στελνω και ενα βιντεο. http://www.angelfire.com/ak2/intelligencer.../bike_race.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Απριλίου 2011 #98 Share 15 Απριλίου 2011 Αγαπητοι φιλοι, Τωρα που μπηκε η ανοιξη πηγαινω με ποδηλατο στο γραφειο με χιλια . Σας στελνω και ενα βιντεο. http://www.angelfire.com/ak2/intelligencer.../bike_race.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Απριλίου 2011 #99 Share 15 Απριλίου 2011 Aπίστευτο βίντεο... αγχώθηκα και που το είδα. Ειδικά όταν εμφανίστηκε ο σκύλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Απριλίου 2011 #100 Share 15 Απριλίου 2011 Αγαπητοι φιλοι, Τωρα που μπηκε η ανοιξη πηγαινω με ποδηλατο στο γραφειο με χιλια . Σας στελνω και ενα βιντεο. http://www.angelfire.com/ak2/intelligencer.../bike_race.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος