Jump to content

γνωμες για 120 λιτ.

ΛΟΥΚΑΣ1010

Recommended Posts

παιδια εχω στα σκαρια ενα 120 λιτ.ενυδρειο.περιμενω γνωμες για φυτα ευκολα (αρχαριος) και ψαρια που μπορω να βαλω και σε τι ποσοτητα.ευχαριστω.

το τι φυτα θα βαλεις εξαρταται απο τον εξοπλισμο σου,τα φωτα σου,υποστρομμα,CO2?

το τι φυτα θα βαλεις εξαρταται απο τον εξοπλισμο σου,τα φωτα σου,υποστρομμα,CO2?

o.k. ας παμε στα ποιο απλα γιατι οπως ειπα παραπανω ΑΡΧΑΡΙΟΣ.......

o.k. ας παμε στα ποιο απλα γιατι οπως ειπα παραπανω ΑΡΧΑΡΙΟΣ.......

πως ειναι το καπακι σου?εχει λαμπες ή θα βαλεις εσυ?πιστεβω με 2 gro lux απο 30watt η καθε μια θα εισαι οκ!

πως ειναι το καπακι σου?εχει λαμπες ή θα βαλεις εσυ?πιστεβω με 2 gro lux απο 30watt η καθε μια θα εισαι οκ!

Εχει για μια νομιζω.τι προτινεις για φυτα και ψαρια?και ποσοτητα.ευχαριστω.

Αρχήνα με τα κλασικά, κερατοφυλο, ανουμπια και γιαβα μοος καμιά φτέρη, και αν έχεις αρκετό φως βάλε και πολυσπέρμα. Όσο για ψάρια εξαρτάτε αν προτιμάς μεγάλα ή μικρά κοπάδια ή εργένηδες.

Αρχήνα με τα κλασικά, κερατοφυλο, ανουμπια και γιαβα μοος καμιά φτέρη, και αν έχεις αρκετό φως βάλε και πολυσπέρμα. Όσο για ψάρια εξαρτάτε αν προτιμάς μεγάλα ή μικρά κοπάδια ή εργένηδες.

αυτο ψαχνω και γω να βρω.το τι ακριβως μου αρεσει.μαλλων παω προς τους εργενηδες οπως τους λες για να εχω πολλα διαφορετικα ψαρια μεσα.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποια πανε με ποια.θα μπωρουσα να εχω μερικα παραδειγματα , συνδιασμους ψαριων ? σε φυτεμενο παντα 120 λιτ.ευχαριστω πολυ..

1. Αν θέλεις γρασίδια δεν θα βάλεις μέσα ψάρια βυθού και αντίστροφα.

2. Αν βάλεις ψάρια που είναι λιγο πολύ φυτοφάγα δεν θα βάλεις φυτά με ψιλό φύλλωμα.

3. Αν βάλεις ψάρια που γουστάρουν σκοτεινά σημεία θα βάλεις φυτά επιφανείας αυτά όμως σε περιορίζουν στην επιλογή φυτών καθώς κάνουν σκιά.

4. Θα βάλεις ψάρια που τα αρέσει η ανοιχτοσια θέλεις λίγα φυτά και αντίστροφα

5. …

6. …

Από ότι καταλαβαίνεις είναι πολύ η συνδυασμοί και η παράγοντες.

Οπότε έχεις τρις επιλογές.

1. Επιλέγεις τα φυτά και με βάση τα φυτά τοποθετείς τα ψάρια

2. Επιλέγεις τα ψάρια και με βάση τα ψάρια επιλέγεις τα φυτά

3. Τρίτον βάζεις ψάρια* και φυτά της αρεσκείας σου και περιμένεις τα αποτελέσματα που μπορούν να σε εκπλήσσουν θετικά ή αρνητικά.

*Εννοείτε ότι τα ψάρια θα κάνουν για τα λίτρα σου.

• 3 weeks later...

παιδια sory για την καθηστεριση.

χαλασε η δουλεια με το ενυδρειο αυτο.

αλλα θα επιστρεψω σε λιγο καιρο και θα χρειαστω την γνωμη και την εμπειρια ολων σας.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...