yiannis00 7 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Σήμερα χαζεύοντας το ενυδρείο μου και ενώ είχα κλειστό το φίλτρο, παρατήρησα το εξής εκπληκτικό. Ένα μωρό σαλιγκαράκι να κινείται από την κάτω μεριά της επιφάνειας του νερού, μου φάνηκε πολύ περίεργο να κόβει βόλτες απλά και μόνο γλυστρώντας πάνω στο νερό. Αξίζει να σημειώσω ότι στην επιφάνεια του νερού σε μερικά σημεία υπαρχει ένα μικρό στρώμα "λίγδας" που προέρχεται πιθανότατα από την τροφή που ρίχνω, και μάλλον αυτό να παίζει κάποιο ρόλο. Όπως και να χει ήταν εντυπωσιακό, παρακάτω μερικές φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 7 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Και η μαμά Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει αναγνώριση του είδους του σαλιγκαριού; Ακόμα δεν ξέρω με σιγουριά τι πως ονομάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 To σαλιγκάρι που λες μαμά δεν είναι η μαμά του. Ανήκουν σε δύο διαφορετικά είδη. Για κανένα απο τα δύο δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς δεν τρώνε φυτά. Το ένα είναι ramshorn (το μικρό) και το άλλο καποιο είδος physa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 9 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Έχεις δίκιο, πριν λίγο το διαπίστωσα γιατι είδα το πραγματικό μωρό της και είναι τελείο διαφορετικό με το μικρο σαλιγκαράκι της φωτογραφίας. Επομένος 2 διαφορετικά είδη, πλάκα έχει Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος