Jump to content

Diy Co2

grg_argy

Recommended Posts

Παιδια θελώ βπηθεια με το μειγμα μαγιας ζαχαρης γιατι δεν μπορω με τιποτα να το φτιαξω, υπαρχει καπου η ακριβης ποσοτητα ζαχαρης και μαγιας για 1λιτρο νερο.

εχω φτιαξει τρεις φορες και δεν εχει ενεργοποιηθεί κανενα

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37190

Για 1,5 λιτρο χρησιμοποιει 2,5 φλυτζανια ζαχαρη και ενα κοφτο κουταλακι του τσαγιου μαγια...

...οποτε...

...για 1 λιτρο βαλε 1 και 3/4 φλυτζανια ζαχαρη και 2/3 του κουταλιου μαγια

Η ζυμωση ξεκιναει μετα απο 1 ωρα περιπου

Έγινε επεξεργασία - Troll

Παιδια θελώ βπηθεια με το μειγμα μαγιας ζαχαρης γιατι δεν μπορω με τιποτα να το φτιαξω, υπαρχει καπου η ακριβης ποσοτητα ζαχαρης και μαγιας για 1λιτρο νερο.

εχω φτιαξει τρεις φορες και δεν εχει ενεργοποιηθεί κανενα

Πάρε μπουκάλι 1,5 λίτρου, βάλε περίπου 1 λίτρο νερό, 1/2 κιλό ζάχαρη (μισή σακούλα) και μια κουταλιά κοφτή μαγιά.

Κάνε και έλεγχο για διαρροές όμως έτσι;

Εγώ χτυπάω τη ζάχαρη (πριν την βάλω στο μπουκάλι) σε μηχανή για φραπέ με ζεστό νερό (όχι όλο το 1 λίτρο) για να λιώσει καλά η ζάχαρη. Την βάζω στο μπουκάλι, προσθέτο νερό βρύσης για να φτάσει το νερό στους 25-26 βαθμούς και απο πάνω ρίχνω την μαγιά (αυτήν που πωλείται σε φακελάκι).

Λογικά αν δεν έχεις διαρροή σε 20 λεπτά θα έχεις φυσαλίδες. :thumbup::thumbup:

Εναλλακτικά μπορείς να βρείς (αυτό το έχω κάνει για να έχω διάρκεια και να μην παιδεύομαι με την δοσολογία) εμφιαλομένο σε 3λιτρο.

Μία ολόκληρη σακούλα ζάχαρη + 1 ολόκληρο φακελάκι μαγιά + 2 λίτρα νερό και την παραπάνω διαδικασία.

ρε παιδια τι γινεται με αυτο το ματζουνι??? 1 φορα δουλευει 5 δεν δουλευει.

Μπορει καποιος να βοηθησει κατ'οικον?????

ρε παιδια τι γινεται με αυτο το ματζουνι??? 1 φορα δουλευει 5 δεν δουλευει.

Μπορει καποιος να βοηθησει κατ'οικον?????

Φιλε μου μη τρελενεσαι,υπομονη! :)

Για να δουλεψει καλα το diy θελει να εχεις θερμοκρασια δωματιου 22-28 αν εχεις πιο κατω σταματαει!περιεγραψε λιγο πως το εχεις φτιαξει και τι προβλημα εχεις

ειχα παρει ενα σετ με δοχειο και κυκλοφορητη για αναμειξη του διοξειδιου. το θεμα ειναι πως δεν γινεται να εχω 22-23 βαθμους. απλα δεν εχω βρει τη φορμουλα να δουλευει παντα.

ειχα παρει ενα σετ με δοχειο και κυκλοφορητη για αναμειξη του διοξειδιου. το θεμα ειναι πως δεν γινεται να εχω 22-23 βαθμους. απλα δεν εχω βρει τη φορμουλα να δουλευει παντα.

Παρε ενα πλαστικο κουβα,γεμισε το νερο και βαλε μεσα το μπουκαλι σου με το μειγμα,βαλε και ενα μικρο θερμοστατη και θα εισαι οκ φιλε! θα εχεις παντα σταθερη θερμοκρασια στο μπουκαλι σου και δεν θα σταματαει οτι θερμοκρασια και αν εχει το δωματιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...