Jump to content

Ine Gatos?

obvilion

Recommended Posts

post-40828-1297026212_thumb.jpgpost-40828-1297026149_thumb.jpg pedia to psari pou blepete to pira prin 2 xronia 2,5 ek kai exi gini 20 kai kati, mpori kapoios ti psari ine? psaxno se pet shops ala den to brisko

Είναι σίγουρα η αλφική μορφή κάποιου ψαριού. Μοιάζει μήπως με αυτό? http://www.planetcatfish.com/catelog/speci...hp?species_id=6

Είναι σίγουρα η αλφική μορφή κάποιου ψαριού. Μοιάζει μήπως με αυτό? http://www.planetcatfish.com/catelog/speci...hp?species_id=6

κοιτακσα εκει που μ ειπεσ και δεν ειναι αυτο το ιδοσ αλα μιαζει παρα πολυ το δικο μ εχει ποιο μεγαλα μουστακια ειναι νυκτοβιο ...... αυτα κσερο και το πειρα θυμαμαι φιλε μ 2,5 ευρο τοτε πριν 2 χρονια και οταν το πιγα στο watern inn στιν κιφισια μ ειπανε ποθ το βρικεσ αυτο το ψαρι και ουτε αυτοσ ποθ με εκσιπιρετισε δεν ικσερε :thumbup:

Αν έχει πολύ μεγάλα μουστάκια, τότε πιθανόν να μιλάμε για Pimelodus Pictus. Αν και δεν έχω δει ποτέ αυτό το ψάρι σε αλφική μορφή.... :thumbup:

Μήπως είναι πανγκασιους;

Ακυρο. Δεν μοιάζουν καθόλου τα μουστάκια.

Έγινε επεξεργασία - tsoum

εχει ενα ιδιο ψαρι αλλα οχι αλφικο στην ομονοια. σε ενα ενυδρειαδικο στην ακαδημιας στο υπογειο. δεν ξερω ποσο βοηθαει αυτο .....

Αν έχει πολύ μεγάλα μουστάκια, τότε πιθανόν να μιλάμε για Pimelodus Pictus. Αν και δεν έχω δει ποτέ αυτό το ψάρι σε αλφική μορφή.... :buttrock:

τελικα ουτε αυτο ειναι το ειδος που μ εδειξες :thumbup::thumbup::buttrock:

οποιος ξερει παιδια παρακαλω βοηθηστε

τελικα ουτε αυτο ειναι το ειδος που μ εδειξες :thumbup::thumbup::buttrock:

Ποιες οι μορφολογικές του διαφορές με το Pimelodus Pictus?

Ποιες οι μορφολογικές του διαφορές με το Pimelodus Pictus?

καταρχην ειναι κιτρινος προσ λευκο εχει ολοιδια μουστακια ο δικος μ ειναι πλατυστομος φαντασου το albino adult με ποιο μεγαλα μουστακια οπωσ Pimelodus Pictus και πλατυστομος απο οτι βλεπω ειναι νικτοβιο και ειναι αγριος εχω παρατηριση οτι δεν μασαη οταν τρωει, ρουφαει ,δεν συμβιονη με αλα μικροτερα ψαρια και των εχω μεσα στον 500αρι με 3 pacu red belly και παλι τα κυνιγαει αλα δεν τουσ κανει ζημια το μικροτερο ειναι 25 εκ :thumbup:

τελικα δεν γνωριζει καποιος κατι ........... :hysterical::hysterical::buttrock::thumbup::thumbup::buttrock::thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...