stamos 6 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Αφού σας καλησπερίσω θα ήθελα να σας ρωτήσω με ποιό τρόπο είναι καλύτερα να κατεβάσουμαι το ph στο ενυδρείο με τύρφη ή με σκόνη που κατεβάζει το ph .Θέλω να φτιάξω φυτεμένο με καρδινάλιους και αρλεκίνους. Μέτρισα την α/ο που έχω και μου βγάζει ph 7.4 και kh 2 από gh δεν ξέρω δεν έχω αυτή τη στιγμή τεστ πιά είναι η συμβουλή σας ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troll 6 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Εγω νομιζω οτι τα φυσικα μεσα ειναι τα καλυτερα! Αφου θα το εχεις και φυτεμενο, βαλε DIY παροχη CO2. Eυνοει τα φυτα κατα τη φωτοσυνθεση, που αυτο με τη σειρα του μειωνει το pH. Aν θες περαιτερω μειωση βαλε τυρφη στο φιλτρο ή στο νερο της αλλαγης. Κανε μια αναζητηση για τα αναλογα θεματα και θα δεις παμπολλες δημοσιευσεις. Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - Troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 6 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέτρισα την α/ο που έχω και μου βγάζει ph 7.4 Με τι μέτρησες το pH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 7 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2011 το μέτρησα με τεστ υγρό της salifert Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 7 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2011 Με ηλεκτρονικό ph monitor της pinpoint του χεριού που το μετράω αυτή τη στιγμή μου δείχνει 6.93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος