marios.liberis 6 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Καλησπερα. Το μαγαζι που επερνα την τροφη ( κατεψυγμενη Stenker ) θα ξανεφερει απο Μαρτιο οποτε αν καποιος ξερει απο που αλλου μπορω να την βρω ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - marios.liberis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Το μαγαζι που επερνα την τροφη ( κατεψυγμενη Stenker ) θα ξανεφερει απο Μαρτιο οποτε αν καποιος ξερει απο που αλλου μπορω να την βρω ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστώ υπαρχουν αρκετες και σε καλη τιμη ( 13-14 ευρο η πλακα ) σε καταστημα στο αιγαλεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) . Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolischania 12 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα ευχαριστούμε για το άμεσο τις απάντησης Η τιμή πολύ καλή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 4 Απριλίου 2011 Author #5 Share 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα που να έχει τώρα τροφή stendker Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 11 Απριλίου 2011 Author #6 Share 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα. Το μαγαζι που επερνα την τροφη ( κατεψυγμενη Stenker ) θα ξανεφερει ? οποτε αν καποιος ξερει απο που αλλου μπορω να την βρω ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος