Jump to content

Sos Ricordea

timik

Recommended Posts

παιδες καλημερα σε ολουν

εχω προβλημα με την ricordea η οποια λογο του οτι την ειχα βάλει με το μικρο βραχακι τις στον αραγων και αυτη εφυγε απο το βραχακι και και επιασε ενα μεγάλο κομματι απο αραγωνιτι και τωρα την εχω βάλει πανω σε ενα βράχο αλλα τουμπαρει σινεχια και δεν ξερω τι να κανανω

ΣΟΣ

Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις και κάνω εγώ και έχω αποτέλεσμα είναι να την καπακώσεις πολύ λίγο με ένα μικρό βραχάκι και να την έχεις σε χαμηλό ρεύμα εννοείτε για να πιάσει πάνω του, μπορείς επίσης να πάρεις δυο πολύ μικρά βραχάκια και να τα κάνεις σαν συμπληγάδες και με αυτόν τον τρόπο πάλι να κολλήσει σε ένα από τα δυο, κάποιοι χρησιμοποιούν καρφίτσα αλλά δεν το συνιστώ γιατί τραυματίζει το ζωντανό και πάλι μπορεί να λιώσει το σημείο που την τρυπάς και να φύγει. Κάνε τα παραπάνω και θα δεις ότι θα έχεις αποτέλεσμα :thumbup:

την εβαλα επάνω σε ενα απο τα βράχια του ενυδρείου και φαίνεται σαν να έχει πιάσει εκει!!!

δεν την κουνάω μέχρι το βράδυ και εχω σβήσει και την κυκλοφορία σε αυτο το σημείο!!!

μακάρι να πιάσει

τι εννοείς οταν λες να την καπακώσω να βάλω βραχάκι απο επάνω??? αυτο δέν θα την πληγώσει??

ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το κοραλλάκι ειναι στο βράχο ευχαριστώ πολύ παίδες!!!!

μόλις γύρισα στο σπίτι και το κοραλλάκι ειναι πάλι κάτω!!!

το έβαλα σε ένα βραχάκι και το σκέπασα με ένα κομμάτι αραγωνίτη μπάς και μου κάνει τη χάρη

πείτε καμία ιδέα γιατί θα σκάσω.

Πάρε ένα πλαστικό ταπεράκι και γέμισέ το με αραγωνίτη.Μετά βάλε μέσα μικρά κομμάτια βράχου

και άφησε μέσα την ricordea. Τοποθέτησε το ταπεράκι σε σημείο χωρίς κυκλοφορία και θα πιάσει μόνη της πάνω στα βραχάκια σε 5-6 μέρες. Μετά βγάλε την μαζί με το βραχάκι και βάλ'την όπου θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...