haf 6 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Εχω τον κυβο της Denenrle στα 60lt. Λέω να αγορασω καποιο skimmer.. Νομιζτε οτι χρειαζεται? και τι εχετε να μου προτεινετε για το nano reef μου?? Εξωτερικό ή εσωτερικο ?? Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - haf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Για τα 60 λίτρα είσαι στο όριο ώστε να μη βάλεις skimmer με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις εβδομαδιαίες αλλαγές, σε σχέση με το πόσο φορτωμένο είναι το ενυδρείο σου. Ένα skimmer βέβαια μόνο καλό θα κάνει αν το βάλεις και ανάλογα με τον χώρο σου επιλέγεις εσωτερικό ή εξωτερικό. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι μικρά κρεμαστά 2σε1... φίλτρο και skimmer μαζί που νομίζω ότι γ αυτά τα λίτρα θα σου έκαναν δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπική μου άποψη είναι ότι όσα λίτρα και να είναι ένα θαλασσινό ενυδρείο πάντα χρειάζεται ένα skimmer.Εκτος και αν μιλάμε για ένα pico reef των 10-20 λίτρων το οποίο το skimmer θα είναι μεγαλύτερο από το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Για τα 60 λίτρα είσαι στο όριο ώστε να μη βάλεις skimmer με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις εβδομαδιαίες αλλαγές, σε σχέση με το πόσο φορτωμένο είναι το ενυδρείο σου. Ένα skimmer βέβαια μόνο καλό θα κάνει αν το βάλεις και ανάλογα με τον χώρο σου επιλέγεις εσωτερικό ή εξωτερικό. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι μικρά κρεμαστά 2σε1... φίλτρο και skimmer μαζί που νομίζω ότι γ αυτά τα λίτρα θα σου έκαναν δουλειά. Η Dennerle για τον κυβο αυτο προσφερει το παρακατω "skimmer" Ξερει καποιος αν τελικα αξιζει τον κοπο το συγκεκριμμένο? Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - haf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 (edited) δες και αυτο Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Η Dennerle για τον κυβο αυτο προσφερει το παρακατω "skimmer" Ξερει καποιος αν τελικα αξιζει τον κοπο το συγκεκριμμένο? παιδιά που το έχουν χρησιμοποιήσει έχουν πει ότι είναι τρελή μούφα (καμία σχέση με σκίμερ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 δες και αυτο Ποιο ειναι αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 6 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 TMC V2 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο ειναι αυτο?? sera H jad to idio prama einai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος