aka68 6 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Την έχω περίπου 2 χρόνια, παρά 20 μέρες και δεν φορτώνει καθόλου (μπαταρία μήπως).! Επικοινώνησα με την Τoshiba (IDEAL) και με είπαν να την στείλω με κούριερ, πριν λήξει η εγγυήση. Αξίζει τον κόπο να την στείλω, λένε ότι γίνεται πλήρη αποκατάσταση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι... το να της έχεις σ ένα ντουλάπι άχρηστη είναι προτιμότερο να σου κάνουν αντικατάσταση μέρος ή όλη τη κάμερα. ....εκτός κ αν προσπαθείς να "ψήσεις" τον εαυτό σου για αγορά καινούργιας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Την έχω περίπου 2 χρόνια, παρά 20 μέρες και δεν φορτώνει καθόλου (μπαταρία μήπως).! Επικοινώνησα με την Τoshiba (IDEAL) και με είπαν να την στείλω με κούριερ, πριν λήξει η εγγυήση. Αξίζει τον κόπο να την στείλω, λένε ότι γίνεται πλήρη αποκατάσταση ! εφόσον έχει εγγύηση και με 10 ευρώ κόστος (το κούριερ) θα την έχεις σαν καινούργια πάλι τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; δε καταλαβαίνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Φοβάμαι μήπως μου κάνουν καμιά κουτσουκέλα και με δώσουνε την ίδια κάμερα μπαταρισμένη πρόχειρα (κράτησα τον σειριακό αριθμό της), για να περάσει η εγγύηση που είναι σε 2-3 βδομάδες, είμαστε Ελλάδα σε όλα μας.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Φοβάμαι μήπως μου κάνουν καμιά κουτσουκέλα και με δώσουνε την ίδια κάμερα μπαταρισμένη πρόχειρα (κράτησα τον σειριακό αριθμό της), για να περάσει η εγγύηση που είναι σε 2-3 βδομάδες, είμαστε Ελλάδα σε όλα μας.! εμείς την κάνουμε την Ελλάδα έτσι όπως είναι! Με συγχωρείς αλλά είναι λογική αυτή που έχεις τώρα; μπαταρισμένη πρόχειρα;! επίσης μάθε ότι οποιαδήποτε επισκευή έχει extra εγγύηση και δε συνεχίζει η παλιά εγγύηση (συνήθως 6 μήνες αλλά πάει ανάλογα με την εταιρεία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 εμείς την κάνουμε την Ελλάδα έτσι όπως είναι! Με συγχωρείς αλλά είναι λογική αυτή που έχεις τώρα; μπαταρισμένη πρόχειρα;! επίσης μάθε ότι οποιαδήποτε επισκευή έχει extra εγγύηση και δε συνεχίζει η παλιά εγγύηση (συνήθως 6 μήνες αλλά πάει ανάλογα με την εταιρεία) Γιατί είσαι επιθετικός, συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες και γνώμες, γι' αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να γίνει επαγγελματικά η αποκατάσταση και εγώ ο ίδιος θα συγχαρώ τους συντελεστές της εταιρείας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί είσαι επιθετικός, συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες και γνώμες, γι' αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να γίνει επαγγελματικά η αποκατάσταση και εγώ ο ίδιος θα συγχαρώ τους συντελεστές της εταιρείας ! sorry εάν ακούγομαι επιθετικός, δεν είμαι, φταίει κλασσικά ο γραπτός ο λόγος απλά αυτό που είπες σε επίσημη αντιπροσωπεία δεν υφίσταται ούτε κατά διάνοια απλά να σε προειδοποιήσω πως η μοναδική περίπτωση να βγεις "χαμένος" θα είναι εάν φταίει η μπαταρία σου καθώς "μετράει" σαν αναλώσιμο και έχει εγγύηση μόλις 6 μήνες (νομίζω) οπότε και σε αυτή την περίπτωση θα την πληρώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος