Jump to content

Toshiba Camcorder Hd...

Recommended Posts

Την έχω περίπου 2 χρόνια, παρά 20 μέρες και δεν φορτώνει καθόλου (μπαταρία μήπως).! Επικοινώνησα με την Τoshiba (IDEAL) και με είπαν να την στείλω με κούριερ, πριν λήξει η εγγυήση. Αξίζει τον κόπο να την στείλω, λένε ότι γίνεται πλήρη αποκατάσταση !

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι... το να της έχεις σ ένα ντουλάπι άχρηστη είναι προτιμότερο να σου κάνουν αντικατάσταση μέρος ή όλη τη κάμερα.

....εκτός κ αν προσπαθείς να "ψήσεις" τον εαυτό σου για αγορά καινούργιας !!! :thumbup::thumbup:

Την έχω περίπου 2 χρόνια, παρά 20 μέρες και δεν φορτώνει καθόλου (μπαταρία μήπως).! Επικοινώνησα με την Τoshiba (IDEAL) και με είπαν να την στείλω με κούριερ, πριν λήξει η εγγυήση. Αξίζει τον κόπο να την στείλω, λένε ότι γίνεται πλήρη αποκατάσταση !

εφόσον έχει εγγύηση και με 10 ευρώ κόστος (το κούριερ) θα την έχεις σαν καινούργια πάλι τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; δε καταλαβαίνω...

Φοβάμαι μήπως μου κάνουν καμιά κουτσουκέλα και με δώσουνε την ίδια κάμερα μπαταρισμένη πρόχειρα (κράτησα τον σειριακό αριθμό της), για να περάσει η εγγύηση που είναι σε 2-3 βδομάδες, είμαστε Ελλάδα σε όλα μας.!

Φοβάμαι μήπως μου κάνουν καμιά κουτσουκέλα και με δώσουνε την ίδια κάμερα μπαταρισμένη πρόχειρα (κράτησα τον σειριακό αριθμό της), για να περάσει η εγγύηση που είναι σε 2-3 βδομάδες, είμαστε Ελλάδα σε όλα μας.!

εμείς την κάνουμε την Ελλάδα έτσι όπως είναι! Με συγχωρείς αλλά είναι λογική αυτή που έχεις τώρα; μπαταρισμένη πρόχειρα;!

επίσης μάθε ότι οποιαδήποτε επισκευή έχει extra εγγύηση και δε συνεχίζει η παλιά εγγύηση (συνήθως 6 μήνες αλλά πάει ανάλογα με την εταιρεία)

εμείς την κάνουμε την Ελλάδα έτσι όπως είναι! Με συγχωρείς αλλά είναι λογική αυτή που έχεις τώρα; μπαταρισμένη πρόχειρα;!

επίσης μάθε ότι οποιαδήποτε επισκευή έχει extra εγγύηση και δε συνεχίζει η παλιά εγγύηση (συνήθως 6 μήνες αλλά πάει ανάλογα με την εταιρεία)

Γιατί είσαι επιθετικός, συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες και γνώμες, γι' αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να γίνει επαγγελματικά η αποκατάσταση και εγώ ο ίδιος θα συγχαρώ τους συντελεστές της εταιρείας !

Γιατί είσαι επιθετικός, συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες και γνώμες, γι' αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να γίνει επαγγελματικά η αποκατάσταση και εγώ ο ίδιος θα συγχαρώ τους συντελεστές της εταιρείας !

sorry εάν ακούγομαι επιθετικός, δεν είμαι, φταίει κλασσικά ο γραπτός ο λόγος :thumbup:

απλά αυτό που είπες σε επίσημη αντιπροσωπεία δεν υφίσταται ούτε κατά διάνοια :thumbup:

απλά να σε προειδοποιήσω πως η μοναδική περίπτωση να βγεις "χαμένος" θα είναι εάν φταίει η μπαταρία σου καθώς "μετράει" σαν αναλώσιμο και έχει εγγύηση μόλις 6 μήνες (νομίζω) οπότε και σε αυτή την περίπτωση θα την πληρώσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...